בהרצליה פיתוח, בקצה של שדרת עצים צוננת, ממוקמת מסעדת טאבולה. העיצוב אלגנטי, האווירה חמימה והתפריט עושה כבוד למטבח האיטלקי. הארוחה העסקית של טאבולה מוצעת בכל יום בשעות הצהריים, ובימים א' ו-ב' גם בשעות הערב
העסקית של טאבולה
מוגשת בימים א'-ו' בשעות 12:00-17:00 ובימים א' ו-ב' גם בשעות הערב.
כוללת מנה ראשונה, עיקרית ומשקה קל במחיר המנה העיקרית.
בתפריט המנות הראשונות של טאבולה:
גלילות חצילים במילוי ירקות ובכיסוי רוטב נפוליטנה וגבינת מוצרלה
סלט ליגורה אישי – רוקט, עגבניות שרי, בצל ופלפלים חריפים בעיטור פלחי בטטות מטוגנים.
בין המנות העיקריות של טאבולה:
ניוקי דולצ'יאנה – ברוטב ארבע גבינות, פרוסות עוף ואווז, ריחן ועגבניות מיובשות (65 ₪)
לינגוויני פירות ים – שרימפס, מולים, קלמארי וראש קלמארי ברוטב עגבניות טריות, פלפלים אדומים, גזר ושום (79 ₪)
כבדי עוף ביין אדום, בצלים ופטריות שמפיניון (59 ₪)
אוסובוקו א-לה-מילאנז – תבשיל רגל טלה עם ירקות שורש ועגבניות (92 ₪)
אנטריקוט 300 גר' מלווה בצ'ימיצ'ורי ברוטב קיאנטי ופטריות שמפיניון/שמנת מפולפלת (115 ₪)
בתיאבון!
-
ארוחה עסקית במסעדת טאבולה
-
מטבח איטלקית וים תיכוני
-
מקנחים אצל טאבולה
פרטי המסעדות המופיעות בכתבה: