מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתוק לו מתוק לו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  אם התעוררתם אל בוקר שבת סתווי, והתחשק לכם טיול קטן ולא אתגרי, נמל תל אביב יכול להיות רעיון. מעמיסים את הילדודס על האוטו...

אם התעוררתם אל בוקר שבת סתווי, והתחשק לכם טיול קטן ולא אתגרי, נמל תל אביב יכול להיות רעיון. מעמיסים את הילדודס על האוטו, דוחפים את האופניים הקטנים לבגאז', כן כן הגיע הזמן לרוקן משם את כל הזבל'ה, נוסעים בין חמש דקות לחצי שעה, תלוי איפה בגוש דן אתם גרים ופורקים.
אחלה מקום לסיבוב. נוסעים לאורך הטיילת, מגלים תגליות, מגלי ארצות אמיתיים יכולים אף להרחיק עד לפארק הירקון.

אחרי הפעילות הנמרצת מתפנים לאכילה, אנחנו בחרנו בפאולינו.

המסעדה שבמרכז שדרת המסעדות משקיפה לים ולסירות המנוע והגלשנים. בעונה הנוכחית הישיבה בחוץ, מתחת לשמשיות וצמוד למים תהיה הימור בטוח אבל אפשר גם בפנים.
חלל המסעדה הגדול מרווח משקיף לים ומעוצב כפנים של אוניה, עם חלונות תאים עגולים. מה שחסר כדי להרגיש ממש כמו במהלך קרוז זה לבוש מלחים הולם למלצריות, או לחילופין את קפטן סטיובינג בעמדת הפיקוד.

פתחנו בפטריות שמפיניון המוקפצות בשמן זית, שום, שמנת ויין לב שאהבנו מאוד, והופתענו לגלות באנטיפסטי גזר וסלק, שלוו בפטרוזיליה ועירית, שהיוו הפתעה מקורית ביותר. במנות העיקריות היססנו קצת לפני שבחרנו בשניצל העגל כמנה עיקרית, כיוון שמאוד קל להרוס מנה זו כשהשניצל אינו דק מספיק, אך לשמחתנו השניצל שהגיע היה דק ועסיסי ומספר טיפות הלימון שהזלפנו עליו הוסיפו עוד לטעמו. לצד השניצל הוגש פירה תפוחי אדמה נימוח. לאחר התלבטות בין מנות הלזאניה היומיות, הלכנו על טורטליני טוסקנה ממולא בפטריות ברוטב שמנת ועגבניות שרי מיובשות. השילוב בין טעם הפטריות לעגבניות השרי המיובשות החמצמצות היה מעניין ומהנה.

אבל, ההמלצה החמה שלי במסעדה מתמקדת בקינוחים. אמנם גם במנות הראשונות והעיקריות ישנן הפתעות, אך אגף הקינוחים הוא שוס אמיתי, ותזכרו זאת בפעם הבאה שאתם בסביבה, מטיילים בנחת על הטיילת כיוון ששווה, ממש שווה, לעצור במקום למשהו מתוק.

הגלידה המככבת במקום היא כצפוי גלידת מנוליטוס בכשבעה טעמים שונים ומרעננים. סופלה השוקולד, המוכן במקום, משתלב נפלא עם גלידת הוניל הדרום אמריקאית. אל תפספסו את העוגה שנקראת סופה, שהיא מוס שוקולד לבן עם ריבת חלב ואגוזים, כשמה כן היא- סופה של טעמים מתוקים ומענגים. עוגה זו מיוצרת על ידי גל, הקונדיטורית של בדולינה בגדרה, ולאחר שתטעמו ממנה מבטיחה שתרוצו לחפש היכן עובר קו האוטובוס המהיר דרומה.

קינוחים נוספים במקום הם תוצרת ידם של מיטב הקונדיטורים בארץ, ובמקום ניתן לאכול את הקינוחים המשובחים של קונדיטוריית לה סנטרל התל אביבית לצד אלו של הקונדיטור בן עמי, דוגמת עוגת המרנג שלוש שכבות הידועה שלו.


נמל תל אביב הוא יעד מצוין לבילוי עם המשפחה בזוג או עם חברה, אז אם הגעתם ובא לכם מתוק (לי זה קורה לעיתים קרובות) פאולינו היא המלצה חמה בשדרת המסעדות כאן.

פאולינו בנמל
יורדי הסירה 2, נמל תל אביב
טלפון: 03-5449449