Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על המלצות לסוף השבוע במסעדות

סוף שבוע


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מה שכיף בסוף השבוע זה שבסוף הוא מגיע. הנה כמה הצעות למתכננים: פסטיבל חצילים במתחם הבראנץ' טל טלה שבבאר יעקב, תפריט חדש למסעדת לארא הירושלמית ומנות מומלצות לארוחה בטאבולה, הרצליה. מה אתם הולכים לעשות?

טל טלה, באר יעקב

פסטיבל חצילים ראשון מסוגו נערך עד ל-26 בפברואר במתחם הבראנץ' והאירועים טל טלה שבניהול השף קובי גוטהלף. הפסטיבל מבוסס, איך לא, על מאכלי חצילים, המוצגים לראווה ולמאכל על שולחן התצוגה של מתחם משק בלומנטל.

בין המאכלים תוכלו למצוא חצילי בלאדי קלויים על גריל פחמים בזיגוג טחינה ירוקה, ממרח לבנה עיזים וחצילים בשמנת כבשים ופלפלונים כבושים, מדליוני חצילים אפויים בשום בליווי יוגורט עיזים ועשבי תיבול, נודלס מוקפץ בחצילים צילי ונבטים בסגנון תאילנדי, סלט קינואה בקוביות חצילים, בצלי שאלוט, חמוציות וגרעיני דלעת, מוס חצילים בשמנת צאן ועשבי תיבול, סלט חצילים בסגנון תאילנדי, גלילוני חצילים במילוי גבינת שמנת ופלפלים קלויים ועוד ועוד. במזנון הבראנץ' יוגש גם מגוון נרחב של סלטים מיוחדים.

ואם כבר הגעתם לטל טלה, אל תפספסו את מגוון גבינות הבוטיק מחלב צאן המיוצרות במחלבת הבית, בקרו במשק הצאן והעיזים, וקחו את הילדים לצפות בחליבה וללטף את החיות. בחנות הבוטיק של המשק תמצאו מוצרי גורמה מחלב עיזים וכבשים הכוללים בין היתר חלב שתייה, גבינות לבנות, יוגורטים, גבינות קשות בסגנון צרפתי ועוד.

יש להזמין מקומות מראש.

לארא, ירושלים

הביסטרו הירושלמי והכשר של השף ליאור חפצדי מתחדש עם תפריט חדש, מומלץ לנסות:

מנות ראשונות: פפרדלה תוצרת בית רצועות זוקיני ועגבניות שרי 44 ₪, הניוקי של זכאי - מבחר פטריות יער ושאלוט מושחם 49 ₪, נגיעה יפנית סלמון כבוש בסויה ומירין על קרם טופו ואספרגוס 48 ₪, סשימי דג ים עגבנייה שרופה, בצל צלוי ואפונת שלג 48 ₪, הסנדביץ' של חוטר - סרדינים טריים ממולאים בבורי וכל טוב סגורים במחבת 48 ₪, קבב של פעם מוגש עם עמבה, טחינה גולמית ובצל ירוק 46 ₪, לשון מזוגגת בציר בקר ושורש פטרוזיליה 46 ₪, סינטה ביחד - סינטה כבושה ורוסטביף על ברוסקטה, חרדל ומלפפון חמוץ 48 ₪, קרפצ'יו סינטה ביער סינטה בקר עם פטריות, אגוזים וירוקים 49 ₪, מולג'ס על שיפוד שקדי עגל בלאדי על מצע של חציל שרוף ומנגולד 58 ₪

מנות עיקריות: לצמחוניים שבינינו רביולי בטטה ברוטב עגבניות, קרם טופו וערק 72 ₪, סלמון צרוב על מחבת עם בוקצ'וי ופירה ירקות שורש גס 88 ₪, דגים מאבנר פילה דג מוגש עם ריזוטו ירוק 102 ₪, כבדי עוף עם אגסים, דבלים ורוטב יין 77 ₪, הקציצות של סבתא נונה - תבשיל טריפוליטאי עם מנגולד, חומוס ותפו"א 78 ₪, חזה עוף ממולא באווז, חרדל וחמוצים בתנור 84 ₪, המנה של חפצדי - נתח קצבים עם מח עצם ורוטב דמי נטורל 104 ₪, עוף חופש אורגני - עוף הניזון ממזון אורגני בלבד וגדל בשדה פתוח. חצי עוף 77 ₪ עוף שלם 112 ₪, אנטריקוט צ'ימיצ'ורי שום וקונפי תפו"א 118 ₪, תבשיל אסאדו בישול ארוך בדבש תמרים וירקות שורש 118 ₪, פילה קלאסי - פילה בקר עם פירה, אספרגוס ויין אדום 132 ₪

טאבולה, הרצליה

מסעדת טאבולה, האיטלקית הממוקמת בלב הרצליה פיתוח, מציגה מטבח המשלב טעמים ים תיכוניים עם דגש על המטבח האיטלקי.

בימים אלו תמצאו במסעדת טאבולה את המלצת השף: סלט רוקפור בליוויי אגסים, תאנים ורוטב הדרים ב-49 ₪.

ושיהיה לכם עוד סוף שבוע נהדר.