שף בשקט עם מישי בלוג מקונדיטורית מישי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 

הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את מישי בלוג.


שם: מישי בלוג
מסעדה: קונדיטוריית מישי, טבעון.
עבר: שלוש שנים התמחות בקונדיטוריית הונולד בשוויץ, ניהול קונדיטוריות שונות בארץ.
לימודים: בוגר המחזור הראשון ללימודי קונדיטוריה במלון דן כרמל בחיפה .
סגנון: קלאסי.
מנת הדגל: קרם לימון ויין לבן.
לעולם לא אבשל: אין דבר כזה, אך לא אוהב לאכול ולהשתמש בכוסברה וגויאבות.
השראה בארץ ובעולם: מישל, שף צרפתי שלימד אותו בקורס הקונדיטוריה בדן כרמל, שהציג גישה חדשה ולא מוכרת באותם הימים של יופי, סגנון ואיכות.
חומרים אהובים: אוהב לעבוד עם כל החומרים שבקונדיטוריה וכמובן עם שוקולד.
פותח את היום עם: קפה.
הדבר הכי מוזר שאכל אי פעם: כשלמד בשוויץ, נחשף למאכלי ים שלא היו מקובלים בארץ באותה התקופה.
הקהל הישראלי: התקדם מאוד מבחינת תרבות האוכל, עדיין בשלבי למידה.
חלום: ללמד הרבה אנשים לאהוב שוקולד איכותי.