מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > בישול ואלכוהול > ביקורת על פולה בר חיפה

פולה בר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פילה עגל מיושן, סטייק אנטרקוט, צלעות עגל חלב, קבב טלה, שיפודי פרגית, פירות ים, גבינות, וודקה פרימיום, וויסקי אירי וסקוטי, ברנדי, ערק איכותי, ליקרים למיניהם, קוקטיילים, והרשימה נמשכת. עוזי בשן, פולה בר חיפה

שמועות עוברות מפה לאוזן ולאוזניי הגיעה אחת כזו שלפיה פולה בר שבחיפה הוא פאב שחובה לבקר בו. מצאנו סידור לילדים ויצאנו, רעייתי ואני, לעבר בסיסה של השמועה. פולה בר, שנקרא על שמה של פולה בן גוריון ואף נושא את דיוקנה על שלט הכניסה, נמצא ממש בתחילתו של רחוב העצמאות בעיר התחתית בחיפה. פולה בר פתוח לאירועים בימים א' ו-ב' ומאמצע השבוע ועד סופו שעות הפתיחה הן מ- 18:30 ועד אחרון הלקוחות. באמצע השבוע נמשכת ה-Happy Hour עד לשעה 22:00, וכל המשקאות מוצעים בהנחה של 20%. בערבי שבת, מחמש ושלושים אחר הצהריים, נערכת קבלת שבת עם הופעה של צמד זמרים שמשמיעים שירים ישראליים וים תיכוניים. קבלת השבת נמשכת עד תשע ושלושים, או אז מעומעמים האורות והפאב נפתח בתצורתו המסורתית.

התפריט של פולה בר הוא כתפריט של מסעדה טובה, המציע בשרים על האש כגון פילה עגל מיושן, סטייק אנטרקוט, צלעות עגל חלב, קבב טלה, שיפודי פרגית ועוד. עוד בתפריט של פולה בר, פירות ים, גבינות ומגוון רחב של סלטים. תפריט האלכוהול מגוון אף הוא ומציע וודקה פרימיום, ויסקי אירי, סקוטי ועוד, ברנדי, ערק איכותי, ליקרים למיניהם, קוקטיילים, והרשימה נמשכת. רצינו הכול, ובעליו של פולה בר עזר לנו לבחור למנה הראשונה קבבוני טלה וצ'יפס. הקבב, עשוי מבשר טלה ובו צנוברים, היה טעים להפליא, במיוחד כשהוגש לנו עם טחינה מוצקה ומתובלת בתיבול מיוחד.

למנה שנייה הזמנו שרימפס פריכים וקלאמרי בציפוי עדין לצד רוטב אסייתי תוצרת בית פולה בר ורוטב צ'ילי. בעודנו אוכלים ומטפחים את כרסנו הגיעה אלינו מנת חזה אווז מעושן ברוטב מדרה על בסיס יין ואחריה מנה עשירה ויפהפייה של טבעות פילה עם תפוח אדמה ברוטב פלפלת. הרוטב, על בסיס חמאה, הוסיף לפילה ושיבח אותו. את כל המנות וחומרי הגלם מכינים כאן בפולה בר, שכן מנות מוכנות או קפואות מקבלות כאן מעמד של מלים גסות. עם המנות הזמינה רעייתי בירה סטלה, ואנוכי את הווינשטפן הקלה, חמצמצה וארומטית.

גם מגוון הקינוחים של פולה בר הציב אותנו מול לבטים רבים, אך החלטנו על סופלה השוקולד תוצרת השף של פולה בר. יחד עם שתי עוגות שוקולד חמות וכדור גלידה, נטרפה המנה כאילו לא הייתה. נסכם את הערב שלנו בפולה בר כחוויה שהטריפה את חושי הטעם, הריח והאחרים: העיצוב המיוחד, האווירה הידידותית, המשקאות האיכותיים, מנות האוכל שהותירו אותנו ללא מלים ומעל לכול היחס והשירות האדיב שלו זכינו. עוד התלבטות נותרה לפנינו, האם לעזוב עכשיו או להישאר עד לזריחה. מנהל פולה בר כבר לא יכול לעזור, ואשתי שהתעייפה מהאכילה ומהשתייה מחליטה שהולכים.

ומה אתי, אתם שואלים. ובכן, אני חוזר לכאן למשחקי המונדיאל, שמקרין פולה בר על כמה מסכים. נתראה כאן.