Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על סדנת הבישול גריל וחברים ברשת קוק סטור

גריל וחברים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רשת קוק סטור: בואו להפוך את המנגל הישראלי לברביקיו אמריקאי ולמקצע את הביצועים ואת הטעמים. הצטרפו אל גדי לוסטיג לסדנת בישול חדשה שסוקרת את התפתחות בישול "על האש" בעולם, שיטות הכנה ובחירת בשרים ועוד המון טיפים

לחובבי "על האש" שרוצים לקחת את המומחיות, לעלות מדרגה ולהפוך אותה לחוויית אירוח אמתית עם חברים, מציעה לכם רשת קוק סטור להצטרף לגדי לוסטיג (הבשלן המפורסם מ"פותחים שולחן" המיתולוגי) למסע לגילוי תרבות הברביקיו האמריקאית, שמוסיף ל"על האש" את טעמי הגורמה, ומלמד אתכם איך מתקינים ברביקיו מקצועי בלי להוריד את החולצה ובלי להתפשר על המנות.

בסדנה החדשה, "גריל וחברים", תוכלו ללמוד איך מתקינים גריל כהלכתו, את הדרך המרתקת שבה התפתחה מסורת ה-BBQ, איך מבשלים בחוץ בלי להתמלא בעשן, איך לבחור בנתחים המתאימים (לאו דווקא היקרים ביותר) ולהפוך אותם לארוחה מושקעת בשילוב המרינדות והתוספות המתאימות. בסדנת הבישול החדשה ישתף אתכם גדי לוסטיג בידע האדיר שצבר בתחום, יציג מבחר מתכונים נפלאים להכנה על האש, יסביר על השימושים הנכונים בחומרי גלם טובים ולא יקרים כגון בשר עוף שלם וחזה בקר – שהופכים למנת מעוררת תיאבון, וילמד על היתרונות בשיטות הבישול בחוץ לעומת השיטות המוכרות. הזדמנות פז ללמוד איך משביחים את הטעמים והופכים את הפעילות לתחביב רציני.

הסדנה החדשה "גריל וחברים" תועבר במתחם הסדנאות של רשת קוק סטור, ותכלול סקירה בנושא תרבות ה-BBQ, שיטות העבודה השונות על הגריל, מושגי היסוד באומנות הבישול מחוץ לבית (משיטות עישון קר וחם ועד לצורת ההגשה), טיפים מפתיעים להשבחת טעמים ולשמירה על אותנטיות המנה. בנוסף תוכלו ללמוד איך בוחרים את נתחי הבשר שמתאימים ביותר לגריל וזאת לצד הדגמה של מתכונים נפלאים בצירוף מרינדות מתאימות, רטבים ותוספות שההופכות את הגריל למעדן מלכים. במהלך הסדנה יוגשו למשתתפים משקאות קלים ויין, לצד טעימות מהגריל.

סדנת "גריל וחברים" תתקיים ביום ב', 28/6/2010, בשעה 19:00 במתחם הסדנאות של רשת קוק סטור, רח' ביאליק 10, רמת גן.

מחיר השתתפות בסדנה לאדם - 269 ₪