חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > חדש במטבח> קפה ועוגה, מישהו?
קפה ועוגה, מישהו? מערכת 2eat
''טיפים לעוגה קלה להכנה ומוצלחת''
עוגה חגיגית עם ציפוי שוקולד



איך לשמור שעוגה לא תיסדק?
עוגת שוקולד עם סוכריות בשחור-לבן



''עוגה עם פירות היא יותר רטובה''
עוגת תותים עם ג'לי וקצפת



''טיפ לעוגת גבינה ועוגת מוס''
פרוסת עוגת גבינה עם קרם קרמל

מוקד הזמנת אירועים במסעדות

איך שלא נסתכל על זה, בקיץ הילדים לא נחים לשנייה. כל הזמן מחפשים את האטרקציה הבאה. אז במקום לחפש פעילויות שעולות כסף, הנה לכם רעיון: הכנת עוגה בצוותא. שווה לנסות! הבלגאן עליכם, הטיפים לעוגה מוצלחת עלינו

אחרי שמדורת השבט התקבצה כולה במטבח אחד, ורוצה עכשיו להתחיל בהכנות, כדאי וחשוב לדעת כמה טיפים שימושיים שיכולים לשפר את התוצאה.
קבוצת ''NATALI'' מעניקה טיפים כדי שהעוגה שלכם תהיה קלה להכנה ומוצלחת.

כך תכינו את העוגה בצורה המושלמת:
איך לשמור על עוגה כדי שלא תיסדק?
כדי למנוע סדקים במרכז ופינות העוגה מומלץ להוסיף קמצוץ של אבקת אפייה או אבקת סודה לשתייה לאבקת הסוכר. בנוסף, בזמן הכנת הבצק חשוב לשים כמות מדויקת של קמח ולהקפיד על מעט נוזלים, וכמובן כשמכניסים את העוגה לתנור רצוי לשמור על טמפרטורה של חום בינוני קבוע.

איך למנוע מעוגה לשקוע לתחתית?
רצוי לשמור בזמן האפייה על חום בינוני בין 160 עד 180 מעלות ולהקפיד לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה, משב האוויר הקר גורם לקריסת העוגה.

איך לגרום לעוגה עם פירות להישאר יציבה?
עוגה שמשלבת במתכונה פירות היא יותר רטובה ולכן מומלץ לחתוך את הפירות לפרוסות דקות ולא לערבב את התערבות יתר על המידה. כמובן שבעוגה דלילה לא מומלץ להוסיף פירות.
חשוב: בעוגה עם פירות שטמפרטורת התנור תהיה גבוהה יחסית (200 מעלות) כדי שהתערובת תיקרש בזמן האפייה.

איך למנוע מהעוגה להידבק לדפנות ולתחתית התבנית?
לשמן היטב את דפנות ותחתית התבנית לפני שמניחים את תערובת העוגה. או לחילופין במקום שמן להניח דפי אפייה על התבנית.

איך להכין קצפת יציבה ולקשט את פני העוגה?
מומלץ להכניס את ההקצפה המוכנה למקפיא ל 10 דקות. ''מכת הקור'' שומרת על יציבות הקצפת לאורך זמן.
טיפ לקישוט פני העוגה: רצי להכין את הכיתוב שרוצים על גבי דף לבן, לגזור להניח על העוגה ולפזר על השבלונה את הקישוט (קצפת, סוכריות, קוקוס, שוקולד).

טיפ לעוגת גבינה ועוגת מוס –
מומלץ יום לפני הכנת העוגה לשים את הגבינות במסננת ולהניח במקרר כדי שהנוזלים יצאו החוצה. בנוסף, כדי שהעוגה לא ''תיפול ''רצוי להעביר סכין על דופנות התבנית מייד עם הוצאתה מהתנור.

* כדי להוסיף שוקולד חם על עוגת גבינה או מוס כדאי להמיס את השוקולד יחד עם שמנת מתוקה ולשפוך בעדינות על העוגה.
* המידע ניתן באדיבות קבוצת 'NATALI'

קישורים:
NATALI





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏