Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם עדו ניידרמן

עם השף עדו ניידרמן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

''לאכול בריא פירושו לשלב בין זמן איכות, חברה נעימה, שלווה, אוכל מושקע ויין משובח...'' השף עדו ניידרמן, המייסד והבעלים של ארומה מסעדת שף, בזכרון יעקב, עונה על שאלון השפים שלנו ומציג מתכון פשוט ומיוחד לריבת בצל

ארומה- מסעדת שף, הנה מסעדת גורמה השוכנת במדרחוב הפסטורלי של זכרון יעקב ונחשבת לאחת המסעדות הותיקות והאיכותיות שבאזור. המסעדה נוסדה ב- 1992 ע''י ניידרמן עדו, השף והבעלים של המסעדה. עדו, דור חמישי למשפחת מייסדי זכרון יעקב, יצר מסעדה בעלת קונספט ייחודי המשלב בין החוויה הקולינארית למורשת המקום.

שם: עדו ניידרמן

גיל: 45
מקום מגורים: זכרון יעקב

מסעדה: ארומה מסעדת שף

היכן למדת? תדמור

מהו סגנון הבישול שלך? סגנון חופשי, גורמה עם נגיעות צרפתיות

איך הגעת להיות שף? נפלאות דרכי החיים

אם לא היית שף: הייתי חקלאי

מנה אהובה: כל סוגי האוכל

חומרי גלם אהובים: בשר

לעולם לא אבשל: חיות מחמד

מנת דגל שלי: את כולן אני אוהב

מנה מוערכת/אהובה עלי: יונק (הרומניה של חיפה) ואידי דגים (אשדוד)

מי מקור ההשראה שלך? אמא וסבתות

חלום שלי ף להמשיך לעשות טוב לאנשים

מתכון לריבת בצל
מצרכים:
1 ק''ג בצל יבש מקולף
350 גרם סוכר
50 גרם חמאה
כוס יין אדום יבש
1/3 כוס חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
חוצים את הבצל לחצי ופורסים לרצועות דקות. ממיסים את החמאה ומוסיפים את רצועות הבצל, תוך כדי ערבוב.
על אש בינונית מאדים את הבצל עד גוון חום בהיר.
מוסיפים את היין והחומץ בלסמי ומערבבים.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים שנית.
מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש בינונית-קטנה, ומבשלים עד למידת הסמיכות הרצויה (כ-שעה עד שעה וחצי). יש לערבב מידי למנוע הדבקות.
** חשוב לזכור – כשהריבה מתקררת סמיכותה גדלה.
מומלץ להגשה:
על יד פלטת בשרים קרים, פטה כבד וכתוספת תיבול לתבשילי קדרה

ארומה מסעדת שף
המייסדים 66, זכרון יעקב
04-6390728