Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> ראיון עם השף יניב חדד מיטבלים

השף יניב חדד


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

יניב חדד, השף של מסעדת מיטבלים, משלב במטבחו חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. אהבתו לבישול החלה כשהיה מפתח גוף, ומישהו צריך היה להכין לו כמויות של אוכל. וגם, מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים

פרטים אישיים
שם: יניב
גיל:31
מקום מגורים: צפת
מסעדה: מיטבלים

היכן למדת? ביה''ס למלונאות תדמור הרצליה

עבודות קודמות: מסעדות, בתי קפה וגן אירועים

סגנון בישול: אני לא חושב שצריך להתמקד בסגנון אחד. אני אוהב לעשות הכל מהכל: גורמה, יין, חלבי, בשרי, אוכל ביתי ועוד.

זיכרון משמעותי שקשור באוכל: התחלתי בתור מפתח גוף והייתי חייב המון אוכל. כשאמא שלי התעייפה ''מהשטויות'' שלי, אז התחלתי להכין לעצמי את האוכל. התחלתי עם ביצים ופסטה, והלך לי לא רע, משם התחברתי לתחום ואז החלטתי ללכת ללמוד בישול.

אם לא הייתי שף הייתי: בטוח עובד פחות קשה.

מנה אהובה: אני, באופן אישי, מאוד אוהב קוסקוס

חומרי גלם אהובים: חלב קוקוס, חצילים, אגסים.

לעולם לא אבשל: אוכל לא כשר.

מנת דגל שלי: צלעות טלה ברוטב קרמל תפוזים ג'ינג'ר ונענע.

מי מקור ההשראה שלך? השף שלום קדוש. הוא הראה לכולם שגם עם אוכל כשר אפשר להגיע רחוק.

חלום: שהמסעדה תתקדם לכיוון של רשת וכמובן להמשיך ולהצליח.

מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים.

לרוטב
חצי כוס תרכיז תפוזים פריגת
שליש כוס רוטב קרמל {אפשר להכין עם סוכר אפשר לקנות מוכן מחברת קנור}
אחד שורש גינגר מגורד במגרדת
כמה גבעולי נענע קצוצים דק

מערבבים את כל החומרים, מרתיחים ומכבים מיד עם הרתיחה.

מכינים צלעות טלה על הגריל לדרגת מדיום.
יוצקים מעל מעט מהרוטב על כל צלע ומגישים.