מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> ביקור בסאזר ביסטרו בר

סזאר, ביסטרו ובר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

''קוקטייל האגס הרחובותי של ענת היה מצוין, מדויק במינונים, והשאיר אותה מחייכת למשך כל הערב. המרטיני שלי היה מתוק ועדין מבחינה אלכוהולית...'' סזאר ביסטרו בר סיפק לנדב אבידן, ללא קושי, את כל המרכיבים לערב משובח

למרות שבדרך כלל אני אוהב לגלות מקומות חדשים, הרי שיש ערבים שבהם אני זקוק לאחריות מובטחת - על האווירה, על הרומנטיקה וכמובן על האוכל. ביום שישי האחרון התכוונתי לבלות עם ענת ערב שכלל בתוכו את השילוש המקודש הנ''ל, לכן בחרתי ב''סזאר ביסטרו בר'' כמקום שידעתי שיספק, ללא קושי, את כל המרכיבים לערב משובח.כבר עם הגיענו למקום, היה ברור שהזיכרון לא הטעה אותי ואת הבעת פניה המתרשמת והמעריכה של ענת אי אפשר היה לפספס. אין מה לעשות, המקום פשוט מרשים ויזואלית, ומצליח לעשות זאת בלי שמץ פומפוזיות או יוהרה.

הופנינו אל השולחן ועוד בהליכה לשם החלטנו לפתוח את הערב בקוקטיילים. לאחר התייעצות עם המלצרית הגיעו אלינו ''אגס רחובותי'' (סמירנוף וניל, ליקר אגסים ואגס) לענת ומרטיני ליצ'י (סמירנוף וניל, סאוור, ליצ'י) עבורי. שניהם מוגשים בעיצוב נפלא, שכמעט עושה חשק לא להרוס. מזל שהיינו צמאים...

האגס הרחובותי של ענת היה מצוין, מדויק במינונים, והשאיר אותה מחייכת למשך כל הערב. המרטיני שלי היה מתוק, עדין מבחינה אלכוהולית, ולמי ש(כמוני)אוהב קוקטיילים שלא יושבים חזק על אלכוהול, אלא משתלבים עם הארוחה בכיף, הוא בהחלט יענה על כל הציפיות.
לא הרבה אחרי הקוקטיילים, הגענו אל המנות הראשונות.

מכיוון שכל המנות בסזאר משובחות, החלטנו לנקוט בגישה שתשמור על שלום בית - מזמינים שתי מנות ומחלקים אותן בינינו עם צלחות אישיות. במרכז השולחן הונח מגש אנטיפסטי, הכולל ירקות קלויים וכן גלילות סינטה בעשבי תיבול ולצידו פוקצ'ת הבית. ליד המנה המפוארת הזו קיבלנו גם סלט פנצנלה, שהכיל מוצרלה, עגבנייה, לחם, זיתים שחורים, שמן זית ובזיליקום. שתי המנות טעימות מאוד ובעיקר- מילאו אותנו בדיוק במידה הנכונה כדי להשאיר מקום לגולת הכותרת של הערב- המנות העיקריות.

לענת הוגשה מניפת סינטה ופורטבלו ברוטב ציר בקר ושמנת, בתוספת פירה. מנה משובחת, עשויה מדיום בהמלצת השף וטעימה לעילא ולעילא. למרות שמדובר במנה לא קטנה בכלל, ענת העלימה אותה מהצלחת כמעט ללא עזרה מצידי, דבר שמעיד בפני עצמו על מידת ההנאה שחוותה. אני קיבלתי את לזנית הטלה, בלווית סלט ירוק שהוגש בצידה. היתרון האדיר של לזניה הוא שאם היא מוכנה כהלכה, היא אחד הדברים הכי טעימים שאלוהי המטבח השכיל להמציא. החיסרון של הלזניה בד''כ הוא שכמעט בלתי אפשרי לסיים מנה בלי להרגיש מפוצץ לחלוטין. בסזאר הצליחו להשיג את היתרון ותוך כדי כך להימנע מהחיסרון- המנה הייתה מעולה, לא פחות מזה, ובדיוק בגודל הנכון כדי שאוכל ליהנות ממנה עד הביס האחרון, בלי להרגיש שאני מכריח את עצמי לסיים.

לקינוח הזמנו לשנינו עוגת גבינה אפויה, שהיוותה סיום נפלא ומתוק במידה לערב של קסם רומנטי. אין ספק, בקטגורית המקומות שאני יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות, סזאר נמצאת במקום גבוה מאוד. ורק נשאר לחכות לפעם הבאה.
סזאר ביסטרו בר
פקריס 3, פארק המדע, רחובות
08-9465444