חי אייל, השף של מסעדת רוסיני בחיפה, מספר מה הוא הכי אוהב לשים על הפסטה שלו (שום דבר), מה היה אילולא היה שף (כדורגלן), ואיזה רוטב גורמה היה שם על הספגטי בתור ילד (קטשופ). אל דאגה, המנה לא מופיעה בתפריט המסעדה
חי אייל, השף של מסעדת רוסיני בחיפה, מספר מה הוא הכי אוהב לשים על הפסטה שלו (שום דבר), מה היה אילולא היה שף (כדורגלן), ואיזה רוטב גורמה היה שם על הספגטי בתור ילד (קטשופ). אל דאגה, המנה לא מופיעה בתפריט המסעדה
שם: חי אייל.
מקום מגורים: חיפה.
מסעדה: רוסיני.
לימודים: דן גורמה.
סגנון בישול: איטלקי-צרפתי. בעיקר בשרים ופירות ים.
עבודות קודמות: מסעדת לה-שומר במושבה הגרמנית, שנסגרה בינתיים; מלון דן כרמל; מסעדת לה-טרטוריה במרכז הכרמל; מסעדת פייסס במושבה הגרמנית. ברוסיני אני נמצא כבר שנה ושלושה חודשים, מאז שהמסעדה נפתחה.
זיכרון ראשון שקשור באוכל: ספגטי עם קטשופ, הייתי מכין לעצמי מאז שאני זוכר את עצמי.
אם לא הייתי שף הייתי: שחקן כדורגל.
מנה אהובה: פסטות, בעיקר ספגטי, בלי רוטב בכלל.
חומרי גלם אהובים: בשרים.
לעולם לא אבשל: אין דבר כזה.
מנת דגל: פילה רוסיני – פילה עם כבד אווז ברוטב פורט.
מסעדה מוערכת / אהובה: אני כמעט לא אוכל במסעדות. בחיפה, אני אוהב את הסינטה-בר, כי יש שם אוכל טוב.
השראה: חומרי גלם טובים, איכותיים.
חלום: שהמסעדה שאני עובד בה תהיה המסעדה הכי מצליחה בחיפה.
רוסיני
בן גוריון 46, המושבה הגרמנית, חיפה.
057-8552555
-
שף חי איל: הכי אוהב פסטות, בלי רוטב בכלל
-
מסעדת רוסיני: מסעדה בסגנון איטלקי-צרפתי, עם בשרים ופירות ים
-
בשרים במסעדת רוסיני. המלצת השף
-
חלום: "שהמסעדה שאני עובד בה תהיה המסעדה הכי מצליחה בחיפה"