מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עסקית גורמה בברקרולה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הביסטרו-בר האיכותי בכפר סבא מציע תפריט צהריים מיוחד לעובדי אזורי התעשייה של כפר סבא, הוד השרון, ראש העין, קריית אריה ורעננה. המקום המושלם לאירוח עסקי מלא פאסון

הביסטרו-בר האיכותי בכפר סבא מציע תפריט צהריים מיוחד לעובדי אזורי התעשייה של כפר סבא, הוד השרון, ראש העין, קריית אריה ורעננה. המקום המושלם לאירוח עסקי מלא פאסון

לכל אחד מאיתנו, אנשי העמל, יש אסוציאציות שונות כשאנו חושבים על ארוחת צהריים באמצע יום עבודה. חלקנו חושבים על חדר אוכל תעשייתי, עם מגשי נירוסטה, עובדים חמוצי פנים ושניצלים שוחים בשמן. אחרים חושבים על שירות משלוחים המביא סנדביצ'ים טריים וסלטים עמוסים בחסה. ברי המזל באמת, העובדים באזור כפר סבא, יכולים לדמיין ארוחת צהריים עסקית בברקרולה.

ביסטרו בר ברקרולה פועל מזה כארבע שנים, באזור שבין הוד השרון וכפר סבא, והתפרסם מאז כאחת המסעדות הטובות והמעניינות ביותר בארץ. ברקרולה משלבת מסעדה איכותית המבוססת על מטבח מודרני ונגיש, אווירה נעימה ובלתי פורמאלית, ובר עשיר של בירות ומשקאות אלכוהוליים מובחרים המלווים בתפריט מנות בר מיוחדות. המטבח, בניצוחו של השף נעם דקרס, עושה שימוש במיטב חומרי הגלם העונתיים, בשיטות עשייה קלאסיות ובניחוחות וטעמים ממקורות מגוונים, ליצירת מנות עזות טעם, צבעוניות ומסוגננות. ארוחת טעימות בת חמש מנות לפי בחירת השף, מאפשרת הצצה מרגשת לטעמים והניחוחות המרתקים של ברקרולה.

תפריט היין של ברקרולה מורכב משגרירי היינות הטובים בעולם המייצגים את אזורי היין השונים, יחד עם מבחר עשיר של יינות ישראלים ממיטב היקבים בארץ. התפריט מכיל 160 תוויות שנבחרו בקפידה על מנת להבטיח תמורה מלאה בכל רמות המחירים (מ-80 עד 1000 שקלים) ועל מנת ליצור מגוון רחב ומתאים לכל מטרה.

ועם כל היוקרה הזאת – בברקרולה מדברים בגובה העיניים אל העובדים והקהל העסקי מאזורי התעשייה של כפר סבא, הוד השרון, ראש העין, קריית אריה ורעננה. המסעדה מציעה דילים עסקיים בכל יום, כולל יום שבת, בין השעות 12:00 ל-17:00. המקום מתאים לאירוח עסקי ולפגישות עסקיות, והעסקית תקפה עד שעה מאוחרת יחסית, כדי לאפשר את קיומן של פגישות עסקיות יותר מאוחרות.

הדיל העסקי כולל מנה ראשונה במחיר המנה העיקרית. במנות הראשונות ניתן לבחור, למשל, בין בורקס גבינת עיזים ומנגולד; סלט ירוק עם ויניגרט לימון ועשבים; קלמארי צרוב בוויניגרט חם של לימון קונפי, פלפל וזוקיני ירוק; יקיטורי עוף במיסו, סלט שיטאקה, נבטי אפונה ושומשום, ועוד.

בעיקריות:
65 שקלים – פסטה מפלדינה עם אספרגוס, שמפיניון ועגבניות; שניצל טרי עם פירה חרדל וסלט חסה לימוני.
70 שקלים – כבדי עוף בבושם טרגון, פירה וקישואים; סטייק קצוץ עם תפוחי אדמה צלויים וציר בקר.
75 שקלים – פטוצ'יני עם פירות ים, עגבניות שרופות ובזיליקום.
80 שקלים – צלע לבנה עם צ'אטני אגסים, פירה ודבש תמרים.
ועוד.

בנוסף, מציע המקום מגוון של קינוחים עסקיים במחיר של 22 ₪, ובהם קרם ברולה, סורבה פירות וקינוח מסקרן בשם Vodka pop-ice.

בברקרולה מכבדים כרטיסים של 10bis וסיבוס. חברות יכולות להגיע להסדרי תשלום מרוכז. בנוסף, ניתן לקיים במקום, בתיאום מראש, אירועים של עד 100 סועדים. המקום יכול להתאים לאירועים מצומצמים של חברות ואירועי מחלקות, בשעות אחר הצהריים המאוחרות והערב מוקדמות.

ברקרולה
עתיר ידע 13, כפר סבא
09-7669606