מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טרבין פיתוח


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

המאפה היה קראנצ'י בפה והאנטריקוט שהונח מעליו היה עשוי במידה הנכונה. דבר שגרם לנו לשבת בנינוחות בספות המרווחות ופשוט לחייך.

יום רביעי, שעה 20:00 בהרצליה הפיתוח, העיר מתעוררת אט אט לחיי הלילה שלה...

ארזתי את חברתי הטובה והרעבה... ושמנו פעמינו להאכיל את קיבתנו בתקווה ליהנות קצת מזמן בנות איכותי. להפתעתי, מצאנו חניה ממש קרובה (יש לתל אביב הרבה מה ללמוד מהרגלי החניה בהרצליה) וצעדנו בבטחה לעבר מסעדת טרבין. אני מודה שהשם טרבין הזכיר לי את ימי סיני העליזים והציף אותי בגעגועים לפינות החמד הקסומות, המשקיפות לים כחול ומזמין. לחזור למציאות, כפי שאתם מתארים לעצמכם היה בהחלט קשה, אך המקום החם והמזמין שנכנסנו לתוכו החל להראות לא פחות מבטיח.

טרבין המקורית, מסתבר, נפתחה לפני כ - 12 שנה והתמקמה לה ביפו העתיקה, עד סגירתה לפני 3 שנים.
טרבין של הרצליה הינה מסעדה כשרה (גלאט כשר), המשלבת תפריט עסקי, תפריט ערב ואירוח מושלם לאירועי עסקיים, חברתיים ופרטיים (בר מצוות/ חתונות/ טקסי חינה). הקומה העליונה מאופיינת בישיבה מרווחת על ספות נמוכות בסגנון מזרחי, ואילו בקומה העליונה ישנו חדר מרוקאי וחדר מערה וסגנון הישיבה הוא אינטימי, שקט ורומנטי.

נחמד היה לגלות מקום בו ההבדלים בין אנשים מיטשטשים לחלוטין. כולם סועדים את ליבם ומרקדים לצלילי מוסיקה ישראלית ושנות השמונים, המושמעת ברקע והופכת את האווירה לקלילה ונעימה.

השוס של המקום היא במת הקריוקי, בה האורחים מוזמנים למסע מביך (או שלא) לתוככי נשמתו וקולו הפיוטי של האדם...כמו כן, ניתן אף לתעד עלDVD את ההופעה הבלתי נשכחת (15 ₪) ולנצור אותה לנצח. אין ספק, שההכנה האטמוספירית לסעודה הממשמשת היוותה רק רמז לבאות...

המסעדה מתהדרת בתפריט מזרחי, ישראלי בשרי. אני חייבת לציין (כפולניה) שהמושג ''לפתוח שולחן'' לא מופיע בלקסיקון שלי, ואני מודה שכל פעם שזה קורה, אני מופתעת ומתרגשת מחדש, ''שותפתי לפשע'' ואנוכי נדהמנו מכמות האוכל הרבה, הנדיבה והאסתטית שהוגשה לשולחננו וכל שנותר לנו הוא להתחיל במלאכת הבליעה.

לראשונות הזמנו קוביות הום פרייז ברוטב צ'ילי חריף מתוק, מנה פיקנטית ומתקתקה, נהדרת וטעימה.המשכנו לאורז ויאטנמי מוקפץ עם ירקות ועשבי תיבול שהיה עדין ומיוחד בטעמו. מנה נוספת שזכתה לחיבה מצד חברתי הינה מנת הכנפיים בצ'ילי ותוארה על-ידה כפריכה ומהנה. עברנו למנות העיקריות שכללו נקניקיות צ'וריסוס ארגנטינאיות ולחמעג'ון עלי אנטריקוט שלוו ברוטב צ'ימיצ'ורי. נקניקיות הצ'וריסוס שניצלו בגריל הגיעו חמות, פריכות ועסיסיות ושכבו להן על מצע ירקות טריים וחתוכים. המנה פשוט נטרפה. הלחמעג'ון הינו מאפה טורקי (ממש כמו פיצה עבה), הנעשה בטבון ועליו הונחו עלי אנטריקוט ושאר עשבי תיבול. המנה היתה מהמשובחות והמופלאות ביותר שטעמתי עד כה. המאפה היה קראנצ'י בפה והאנטריקוט שהונח מעליו היה עשוי במידה הנכונה. דבר שגרם לנו לשבת בנינוחות בספות המרווחות ופשוט לחייך, המנה לוותה בסלט ירוק ברוטב חרדל ודבש שהיה מעוטר בבטטה אפויה עם נגיעות קינמון תזמון המנה היה מושלם, מרענן, חדשני וטעים.

עכשיו הגיע תורן של המנות האחרונות, הראשונה היתה פאדג' שוקולד – העשויה משוקולד בלגי מעולה, ולוותה בוופל בלגי פריך ומקורמל. אין ספק שמדובר בזריקת שוקולד היישר אל הוריד והנה אזהרה, המנה מדהימה ומיועדת למכורים בלבד. השנייה, הייתה מנה קלילה יותר, מרנג עם סורבה פירות, ההגשה הייתה מדהימה ביופיה: על קציפת מרנג (עיין ערך נשיקה) היו מונחים 3 כדורי גלידת סורבה: פסיפלורה, מנגו ופירות יער עם קצפת ברוטב אוכמניות. שילוב הטעמים יצר קינוח עשיר, מרענן ומושלם לסיום ארוחה מהנה וחגיגית.

ב-22:00 בלילה המקום רוחש וגועש. בין נגיסה לנגיסה, הצלחנו לזהות כמה וכמה ידוענים שחגגו יום-הולדת במקום. סולו קריוקי ראשון מתחיל... ואנחנו מסכמות ערב בנות מקסים וכמובן, חוזרות הבית מאוד מרוצות.

טרבין
ברקת 5, הרצליה פיתוח
09-9562117