לאלו מאיתנו החוגגים את הוולנטינס בבית אנטוניו מנסה - שף מסעדת ''אלי אולי'' ,מוסר את המתכון שלו למנה הראשונה בארוחת הוולנטינס.ארטישוק עם שרימפס ברוטב שמנת זעפרן ל-4 סועדים. ארוחה רומנטית, יפה להגשה ומומלצת... המצרכים : שמן זית משובח4 ארטישוקים חתוכים לרבעים, מבושלים ונקיים משערות4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים½ ק''ג שרימפס טריים ומקולפים½ ליטר שמנת מתוקה1/2 ליטר ציר דגים½ כוס יין לבן יבשמלח
1. מטגנים במחבת את הארטישוקים עם שמן הזית ומעט מלח. מוציאים ומניחים במקום חמים. 2. מוסיפים למחבת מעט שמן זית, את הבצל הירוק והשרימפס. ממליחים מעט ומוציאים את השרימפס מהמחבת.3. מוסיפים למחבת את ציר הדגים והיין הלבן ומצמצמים את הנוזל מספר דקות. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. מחזירים את השרימפס למחבת, מבשלים כ- דקה שתיים ומוציאים. 4. מניחים את הארטישוק על צלחת ומוזגים את השרימפס והרוטב מעל.
הארוחה תוגש החל מה- 14 לחודש, למשך שבוע כחלק מתפריט הוולנטיינס של מסעדת ''אלי אולי''