להתחמם מבפנים באל גאוצ'ו רמת גן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בכניסה לסניף אל גאוצ'ו הרמת גני, אחרי ריצה קצרה מתחת למטרייה מהאוטו, ניערנו מהמעילים את הטיפות והבחנו בהשתאות שאנחנו לא לבד. בערב הכי סוער בשנה היו באל גאוצ'ו לפחות עוד חמישה שולחנות של אנשים שכמונו, גם הם לא הסכימו לתת לגשם לנצח להם את הסטייק.

באחד מהימים הסוערים ביותר של החורף מצאנו את עצמנו יוצאים מהבית כנגד כל הסיכויים ועושים את דרכנו במעלה רחוב ז'בוטינסקי ברמת גן. היתה לנו סיבה לחגוג והרבה תיאבון בריא, והחלטנו שלא ניתן למזג האוויר הסוער לדכא לנו את הערב. בכניסה לסניף אל גאוצ'ו הרמת גני, אחרי ריצה קצרה מתחת למטרייה מהאוטו, ניערנו מהמעילים את הטיפות והבחנו בהשתאות שאנחנו לא לבד. בערב הכי סוער בשנה היו באל גאוצ'ו לפחות עוד חמישה שולחנות של אנשים שכמונו, גם הם לא הסכימו לתת לגשם לנצח להם את הסטייק.
פצחנו בסלט נהדר שליווה את המנות הראשונות שאכלנו- אמפנדס, כנפי עוף ברוטב טריאקי ופטריות מוקפצות. בין האמפנדס היו שלוש מנות שונות: אחת עם פטריות, האחרת עם תירס והשלישית, באל גאוצ'ו כמו באל גאוצ'ו, עם בשר. חלקנו את שלושתן חצי חצי, והכי אהבנו את זו עם הפטריות שמינון הבצק והמילוי בה היה נכון ומדויק. בכלל באל גאוצ'ו רמת גן חזקים עם פטריות כי גם הפטריות המוקפצות היו להיט בארוחה שלנו, ובשל גודלה של המנה היא המשיכה וליוותה אותנו גם בהגיע העיקרית.
העיקרית שלשמה באנו דרך הגשם והכפור היתה פלטת המיקס הזוגית של המסעדה, הכוללת נתח סינטה, נתח אנרקוט ונתח אסאדו על גבי גריל קטן שהצטרף לשולחננו ובו גם שיפוד ירקות קלויים וטעימים. כתוספות קיבלנו אורז שחור-לבן ותפוחי אדמה ברוטב צ'ילי מתוק, והרי לכם שולחן שבהחלט היה שווה לצאת בשבילו מהפוך. למרות שזללנו ראשונות, בכל זאת הצלחנו לגבור גם על 700 גרם הבשרים שהזמנו בפלטה הזוגית, והיינו מאד גאים ומרוצים מעצמנו. בין המנות שהוגשו על הגריל אהבנו במויחד את האנטרקוט שהיה עשוי במידה הנכונה ומתובל היטב, אולם גם האסאדו וגם הסינטה לא נפלו ממנו בהרבה.
קינחנו בסופלה שוקולד חם ובשלושה כדורי סורבה קרים, שהכינו אותנו ליציאה בחזרה אל הלילה. פתאם בחוץ לא היה כל כך קר, פתאם הסערה לא הפריעה לנו כל כך. היה לנו נעים מבפנים, וזה מה שחשוב.