מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ילדים אופים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 היוזמה של ''שמרית'' היא מסחרית גרידא אבל הרעיון מוצלח. הרבה ענני קמח יעופו במטבח לקראת תחרות הפיצות לילדים, אבל לא פחות חשובים העצמאות, היצירתיות והמיומנות שיתפתחו במהלך הקיץ, וכמובן, החופשה באילת, שמחכה לזוכים

''שמרית'', יצרנית השמרים ומשפרי האפייה, הכריזה השבוע על תחרות אפיית פיצות הפתוחה בפני ילדים בלבד ובמסגרתה יוכלו האופים הצעירים להמציא את הפיצה המושלמת בעיניהם. התחרות תתקיים בחופש הגדול והזוכים יוכרזו בסופו לא לפני שיגישו את הפיצות שהכינו במו ידיהם לצוות השופטים.

ילדים המעוניינים להשתתף בתחרות מוזמנים לשלוח למשרדי החברה מתכון מקורי ויצירתי לפיצה. הפרס לזוכה – חופשה באילת. את המתכונים יש לשלוח עד ה-15.8.06 עבור ''שמרית'' פאקא (עבור תחרות המתכונים), ת.ד. 3340, בת ים. מיקוד: 59132.

ולפני שאתם נכנסים למטבח לערבב, ללוש ובעיקר לפזר לכל עבר ענני קמח, הנה מתכון בסיסי לפיצה ביתית, עליה אפשר לעשות אינסוף ואריאציות יצירתיות לפי טעמכם.

מתכון לפיצה ביתית
החומרים הדרושים לבצק:
קילו קמח רגיל
חצי חבילת שמרית
400 מ''ל מים
3/4 כוס שמן זית
כפית גדושה של מלח

אופן הכנת הבצק:
1. מערבבים את כל החומרים בקערה עמוקה עד לקבלת בצק. לשים היטב ומכסים במגבת לחה. משהים כשעה להתפחה.
2. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים. מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 25 ס''מ.

החומרים הדרושים לרוטב:
בצל קצוץ
קופסת עגבניות מרוסקות
מעט שמן זית
3 שיני שום כתושות
מלח, עלה דפנה, אורגנו, פלפל שחור

אופן הכנת הרוטב:
1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שמזהיב.
2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים.
3. מבשלים כשעה על אש קטנה.

אופן הכנת הפיצה:
1. על כל עלה פיצה מורחים שכבה נדיבה של רוטב עגבניות ומפזרים מעל גבינת מוצרלה או גבינת עמק מגוררת ותוספות לפי העדפותיכם, זיתים, תירס, פטריות ועוד.