מסעדת בוריטו חי נמאת בשוק מחנה יהודה ומגישה אוכל מקסיקני. המסעדה כשרה וישנה אפשרות לטייק אווי.
"בקר - אנטריקוט בכריך הממוקם בלב תל אביב מתמחה בכריכים בניחוחות דרום אמריקאים.
מסעדת ברזיל הקטנה הנה מסעדה המתמחה ביישון בשרים, ומציעה מגוון נתחים מיוחדים על עצם ומבחר בשרים מיובא וישראלי מקומי טרי וגם לקנייה. למסעדה מגוון מנות ראשונות, עיקריות ותפריט בשרים מיוחד. לאחרונה השיקה המסעדה תפריט 'כריך של מסעדה' כריכים מושקעים בבחירה אישית של לחמים, ממרחים ייחודיים ונתחי בשר בקר פרוסים דק ולאחר צלייה מוקפדת על הגריל. ליין המבורגרים 'סינגל' 'דאבל' ו'טריפל' המלווה בבחירת תוספות ייחודיות. ניתן להזמין TA ומשלוחים בטלפון 086372018 או דרך האתר שלנו.
מסעדת דון אלברטו מציעה תפריט עשיר, מגוון בשרים הבשרים במסעדה נצלים על הגריל והם ההטריים, האיכותיים והעסיסיים ביותר. השף של דון אלברטו בעל ניסיון של יותר מ-25 שנה מאחורי הגריל. המסעדה פתוחה שבעה ימים בשבוע, החל מהשעה 11:00 ועד השעות הקטנות של הלילה.
דק בר מסעדה שנמצאת בלב המושב עין יהב מציעה ללקוחותיה מגוון רחב של מאכלים. פיצות, בשרים, סלטים ובנוסף תפריט מיוחד לצמחונים יגרמו לכל אורח להתאהב במסעדה ובמושב עצמו.
הארנב הלבן קרוי על שם הארנב של אליסה בארץ הפלאות, והוא מתכתב עם העיצוב של המקום. בתפריט ניתן למצוא: ארוחות בוקר, סלטים, כריכים, שניצלים, המבורגרים, פסטות, אוכל מקסיקני וטאפסים.
מסעדת המעשנה ממוקמת בשרון ונחשבת לאחת מחמש מסעדות מעושנים הטובות בישראל. זיו הבעלים של המסעדה נודע כמסעדן ידוע אשר נחשף לתורת העישון בארצות הברית והמשיך ללמוד ולחקור אותה עד עצם היום הזה. הוא תכנן ויצר יחד עם אביו כלי בישול שונים הנשארים נאמנים לשיטות עישון קדומות, מעשנות במסעדה ובחצר וגריל מיוחד לאירועים מיוחדים. הארוחות במסעדה מוגשות למרכז השולחן ויוצרות חוויה חברתית משותפת והמהנה. ניתן לערוך במקום אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית.
בלב המושבה הגרמנית בירושלים שוכנת מסעדת לה בוקה, מסעדה לטינית כשרה. קונספט המסעדה הינו לטיני חדשני ומשלב בהצלחה טעמים וריחות ממדינות שונות. תפריט המסעדה מתמחה בסגנון פיוז'ן לטיני ומציע מגוון מנות המאפיינות סגנון זה.
לה גוואפה הוא טאפאס בר בניחוח דרום אמריקאי הממוקם במתחם שוק הפשפשים.
מסעדה ברזיאלית הממקומת בקיבוץ ברור חיל. מוגשים בה מאכלים ברזיליים
ניחוחות הבשרים המשובחים אופפים את האוויר.... Meat, מסעדה רחבת ידיים, (בעלת 180 מקומות ישיבה לאירועים) נולדה מתשוקה לבשר מעולה ומציעה נתחי בשר משובחים המטופלים במקצוענות, מיושנים בחדר יישון מיוחד ונצלים בדיוק מרבי לנגד עיני הסועד על גריל פחמים הממוקם במרכז המסעדה.לאוהבי הבשר מצטרפים סועדים התרים אחר מנות מגוונות נוספות, בין השאר - פסטות, דגים מעושנים או אפויים ובגריל, מגוון סלטים , פירות ים וקינוחים כיד הדימיון. המסעדה ממוקמת בבית חיפאי ותיק אשר נבנה בשלהי המאה הקודמת במרכז הכרמל. בכניסה למסעדה עוברים דרך מקרר יישון שקוף, בו מוצגים לראווה נתחי הבשר המובחרים בתהליך היישון שלהם. החלל המרכזי בנוי סביב גריל ידיים ובר יינות מרשים, בהמשך מבואה המובילה לבקתה כפרית ייחודית המשרה תחושת ביקור בהרי האלפים המושלגים. במרכז הבקתה נוכח בעוצמתו עץ אקליפטוס בן 150 שנים ונעימות מוסיקה מלטפות את הסועדים ברוגע. לאורך הבקתה בר עץ עתיק המציע בילוי מגוון של שתייה אלכוהולית לצד מנות בשרים משובחים בשעות הערב והלילה.