קימל בגלבוע היא ביסטרו כפרי, בניצוחו של השף שאול בן אדרת, שף מסעדת קימל התל אביבית. קימל שוכנת מול נופו המשגע של הגלבוע ומציעה מנות בסגנון צרפתי כפרי, באווירה נעימה ומשפחתית. בהכנת מנות הגורמה שהיא מציעה, קימל בגלבוע עושה שימוש במיטב חומרי הגלם מהאזור. בשרים משובחים, דגים טריים ושפע מנות נוספות מוגשות בקימל בהמון אהבה ועם שירות מכל הלב. בקימל בגלבוע בר משקאות ויינות, חדר פרטי לאירועים, סוכת גפנים לאירועי קיץ, אירועים גדולים על מדרון ההר, בראנצ'ים ייחודיים וארוחות שף.
חוויה טעימה ומספקת בצפון - בית שאן קונדיטוריה עם ניחוחות וטעמים באיכות גבוהה (עבודת יד)
בחצר של אלה ממוקמת במושב שדי תרומות בעמק המעיינות (עמק בית שאן). המסעדה ממוקמת בתוך המשק החקלאי, היכן שהמשפחה מגדלת תבלינים וירקות אורגניים. היא נפתחה מתוך רצון לשמר את המאכלים הכורדיים המסורתיים.