מקום חדש שנפתח היום להרצה ויתמקד באוכל מהיר שיוגש בפיתה מיוחדת שפיתח השף אבי לוי מבצק חלה או בגרסת סינייה, במחבת.
"קיטשן סטיישן" היא תחנת מטבח המציעה תפריט שמבוסס על מנות ממטבחים ברחבי העולם בדגש על חופי הים התיכון.
Pincho מציג תפריט טאפאסים ייחודי, מגוון ואיכותי, המותאם לקהל הירושלמי לכן מנות הטאפאס גדולות יותר מהמקור. בPincho שילוב טעמים מהמטבח הספרדי, עם השראות מגוונות מהמטבח האירופאי.
Staion 9 היא המזללה האסייתית הראשונה בירושלים. המסעדה מביאה שילוב של טעמי רחוב מהמזרח במטבח מודרני ומעוצבת בסטייל תל אביבי-ברלינאי.