מסעדת הדגים המפורסמת החלה את דרכה לפני 60 שנה. בהתחלה בנו ראשוני הקיבוץ קיוסק קטן לעוברי אורח, וכיום זוהי המסעדה הגדולה ביותר מכל המסעדות בכנרת. במסעדה מרפסת הנושקת לקו הים, צופה לנוף כנרת מרהיב ומשרתת את קהל חובבי דגי הכנרת ואת המטיילים בגליל גולן ובאזור. במסעדה מבחר מרשים ומפנק של דגים שונים מטוגנים ואפויים בגריל ובתנור. .שמוגש בסגנונות הגשה מגוונים מאז ראשיתה של המסעדה - St. peters fish המנה המיוחדת של מסעדת הדגים היא דג האמנון המסורתי . מסעדת הדגים מתמחה באירוח של קבוצות מאורגנות מהארץ ומכל רחבי העולם. אירוח קבוצתי ואירועים מיוחדים בהזמנה מראש. לצד מסעדה מגרש חנייה רחב ידיים.
מסעדת המזרחית של צל תמר הממוקמת במתחם "מול כנרת" בצמח מציעה מגוון ענק ועשיר של סלטים טריים ובשרים הנצלים על גריל גדול לעיני הסועדים, לצד מנות נוספות מן המטבח המזרחי.
מסעדת שף חדשה בטבריה המגישה "וריאציות עדכניות לאוכל טברייני מסורתי".
חומוס שבתאי היא חומוסיה שמציעה מגוון מנות חומוס עם תוספות כמו: גרגירים, פול, טחינה.
ארוחות מכל הלב ב"חקוק בלב". התאמה לכל סוגי האירועים, תפריטים מגוונים.
טוראנס היא מסעדה איכותית בטבריה הממוקמת בתוך המלון הסקוטי.בטוראנס תיהנו ממטבח גורמה לא כשר, עם אוכל בסגנון גלילי ונגיעות של צרפת ואיטליה.
המטבח של יאליס הוא רב גוני ומוגשות בו מנות גליליות בטעמים חובקי עולם. השילוב בין מגע אישי ושימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים יוצרים את הקסם של המקום. כבר במבט ראשון ניכרות ההשקעה וההקפדה על הפרטים הקטנים.
במקום הזה, על גדת הירדן, מפעילה קבוצת כנרת את מסעדת "מָן", ששאלה את שמה מהמזון השמיימי ההוא. האוכל הכפרי, כלי החרס החומים-אדומים (טרה קוטה) בעבודת יד, ריהוט העץ הכבד וה'טראסה' מעל למים הם שילוב ייחודי ומשמח לב וחך.