MIMI היא בייקרי פטיסרי המתמחה בייצור עצמי של לחמי מחמצת, מאפים, עוגות, עוגיות, גלידות, יינות ומוצרים ללא גלוטן. הכל בעבודת יד, טרי טרי מדי יום.
מקס ברנר שוקולד בר מזמין אתכם להריח, לטעום, להרגיש וליהנות מחווית שוקולד אמיתית הנוגעת בכל החושים.
קונדיטוריה, קפה ומסעדה הממוקם בגליל המערבי באווירה פסטורלית וכפרית. בטראפלס תפריט חלבי המציע ארוחות בוקר, סלטים, שקשוקה, קישים, מיצים טריים ועוגות משובחות.
רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה אינגליש קייק מציעה חוויה רבת חושים של מיני מאפה ומאכלים משובחים, הנוצרים מחומרי הגלם האיכותיים ביותר. כל המוצרים באריזתם המקורית הינם תחת כשרות הבד"ץ. סניפי הרשת עומדים תחת כשרות הרבנויות המקומיות.
Brown הינו בית קפה וביסטרו הממוקם במתחם G במגדלי צמרת בתל אביב. Brown מתמחה באפייה מקומית, מטבח שף וגלידות תוצרת עצמית. ב- Brown תוכלו ליהנות מתפריט ארוחות בוקר מפנק לצד תפריט צהריים וערב עם שלל מנות מעולות כמו פיצות מיוחדות הנאפות על לבנים, סביצ'ה מוסר, פירות ים עם תפוח אדמה מדורה. בבראון תוכלו למצוא שפע של לחמים המיוצרים בעבודת יד ובשיטות קלאסיות, מאפים איכותיים וגלידה משובחת ביצור עצמי.
בית קפה כשר בנתניה. מציע תפריט עשיר. בין היתר ניתן למצוא מאפים, סוגי לחמים טריים, עוגות, ארוחות בוקר, סלטים ועוד.
ביסטרו צרפתי בפתח תקווה. מציע מגוון מאפים מהעולם הצרפתי והן מהעולם הישראלי. סלטים, כריכים, פסטות, פיצות ועוד.
מאפייה וקונדיטוריה בראשון לציון
טראפלס הינו בית קפה וקונדיטוריה של הקונדיטור איציק רובין במצפה מנות שבגליל המערבי. בטראפלס ניתן לערוך אירועים עד 40 איש, וכן ניתן להזמין קייטרינג חלבי כשר. ניתן לשלב אירוע עם לינה בצימרים. טראפלס מציעים ארוחות בוקר מפנקות גם לאורחי הצימרים באזור. התפריט של אטרפלס מציע מגוון קינוחים, מתוקים, עוגות, פאי וכמובן טראפלס.
בתי הקפה של "לחם ארז" מתבססים על קונספט קולינארי ייחודי המשלב בין מטבח איכות ומעדניית בוטיק בה קהל הלקוחות יכולים ליהנות גם בביתם ממוצרי בוטיק וחומרי גלם שמרכיבים את המנות שבתפריט, וביניהם: לחמים, מאפים, ממרחים, גבינות, ועוד.
מאנצ'יס מציעים כריכים, סלטי בריאות, מארזי ארוחות קרות בהרכבה אישית - למוסדות, מפעלים, משרדים, חב' טיולים ולקוחות פרטיים. מאנציס הינו מיזם חינוכי לילדים בסיכון. מאנצ'יס מציע מגוון מוצרים בטייק אווי או בהגשה אישית כגון: פלטות כריכים וירקות, מגוון מאפים, כריכים, סלטים, מארזי ארוחות ועוד. מאנצ'יס פועל מתוך תוכנית "סחלב" – סיוע חרום לנוער במצבי סיכון ומצוקה והינו אחד מהמיזמים העסקיים אשר מלווה ציונות 2000 במסגרת תוכנית 'עשינו עסק'. 'עשינו עסק' הינו מודל חדשני לטיפול והעצמה של בני נוער בסיכון. "סחלב" הינה שותפות בינאירגונית בה שותפים עיריית חיפה - מתנ"ס הדר, עמותת עלם, עמותת אשלים ומשרד הרווחה.
מטעמי שולחן ערוך, שולטת במחוזותינו כבר 13 שנים ולא בכדי. במהלך השבוע החלל החמים של מסעדת הפועלים האוטנטית אפוף בריחות המאפים הטריים הנאפים במקום .המאפים הם פרי יצירתו של הקונדיטור אברהם המנצח על השפע האדיר. לצד המאפייה מוצע שילוב קולינרי מרתק ומקומי, של מאכלים מכל העדות. המקום מתהדר בצוות משפחתי, שירותי מעל ומעבר ואף דוגל בהעסקת בעלי מוגבלויות. בימי שישי הופך החלל רחב הידיים לחנות מקסימה בה כל אורח מוזמן לבחור אוכל ביתי אמיתי "מבית אמא" לקראת ארוחת שבת. המגוון קולע לטעמו של כל אורח, דג מרוקאי מתובל בפיקנטיות, פרגית ממולאת בשר ופרות יבשים, קיש פטריות ואף מחלקה ייחודית המציעה הכשר בד"ץ.