"בשר פרימיום" היא ממלכת בוטיק של בשר איכותי תוצרת מקומית, שאותה פתחו שני מגדלי בקר: רן גבעון וחגי גרינבוים (בן ממשיך ב"משק גרינבוים" ). הבוטיק החדש מאובזר בחדר קירור לצורכי התיישנות הבשר, וניתן למצוא שם גם נתחי בשר בודדים וגם נתחי בשר גדולים שלא מוצאים אצל הקצבים. בנוסף לכל הטוב הזה, מתקיימים במשק אירועי בשר על טהרת הגריך והמעשנת. האירוכע מתחיל מסיור במשק ומסתיים באכילת הנחתים המיוחדים!
מסעדת הבשרים של חוות גיליס, פתוחה לקהל רק בימי חמישי בשבוע. הסעודה המומלצת במסעדה הינה ארוחת טעימות במהלכה מקבל כל סועד מנות בשריות שונות העשויות בקפידה. מעבר לכך, בחוות גיליס תוכלו לקיים אירועים, בין אם זו ארוחה משפחתית, כנסים, מפגשים, ימי כיף וגיבוש, ישיבות עבודה ועוד (החל מ- 15משתתפים).