התפנקו על סושי משובח ומוקפצים ברמה אחרת. אצלנו תוכלו ליהנות משרות אדיב, מהיר ומסור. הסושי והמוקפצים שלנו מגיעים אליכם באיכות גבוהה ובמגע ביתי עשיר וחם. כל המנות מוכנות במקום, תוך שימוש במוצרים טריים וטעימים במיוחד.
מסעדה אסיאתית בפולג שבנתניה המציעה תפריט עשיר ומגוון. קיימות מנות טבעוניות וניתן לעשות אירועים במקום
צ'אנג סינג היא מסעדה סינית מסורתית ואיכותית הממוקמת בנתניה. לצ'אנג סינג יש ניסיון ומוניטין של למעלה מ-23 שנים והיא נחשבת למובילות בתחומה. לצ'אנג סינג יש תפריט איכותי ומגוון, מבצעים אטרקטיביים וארוחות עסקיות משתלמות.
סניף נוסף למסעדת אוסקה, בלב הרצליה פיתוח. באוסקה נעשה שימוש בחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר הנמצאים בשוק, וזאת תוך שמירה על אותנטיות הטעמים האסייתים והתאמה קלה לחך הישראלי. אוסקה כבר ידועה בזכות שני סניפיה הראשונים כמסעדה המספקת חוויה אסיאתית אותנטית וכשרה, במחיר הוגן.
אוסקה רמת השרון אידיאלית לחוויית בילוי קלילה ומרעננת. מציעה תפריט חדשני ומגוון המציע שילוב אסייתי של טעמים סינים, תאילנדים, ויאטנמים ויפנים לצד תפריט סושי רחב. התפריט באוסקה מורכב מחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר הנמצאים בשוק, כאשר כשרות המסעדה תורמת לאיכותם. טעמים אסייתים אותנטיים עם התאמה לחיך הישראלי. אוסקה ידועה כאסייתית אותנטית וכשרה במחיר הוגן, והנאה מכל רגע.
מסעדת 'אוסקה' מציעה מטבח אסייתי כשר המשלב אוכל תאילנדי, סיני, יפני ווייטנאמי. חומרי הגלם של אוסקה הם הטובים והטריים ביותר הנמצאים בשוק. זאת תוך הקפדה על מקוריות הרטבים ושימור הטעמים האסייתים האותנטיים עם התאמה קלילה לחך הישראלי. 'אוסקה' שמה לה למטרה להגיש לסועד הישראלי חוויה אסייתית אותנטית וכשרה במחיר הוגן.
סושי אישי מוטו מציע ללקוחות סושי משובח ומוקפצים ברמה גבוהה. הסושי וכל שאר המנות מגיעים אליכם באיכות גבוהה ובמגע ביתי עשיר וחם. כל המנות מוכנות במקום, תוך שימוש במוצרים הטריים והטובים בשוק. התפריט המגוון כולל דגים ושרימפסים, סשימי, מרקים, מנות נדיבות של נודלס ואורז. ניתנת אפשרות להרכיב רולים של סושי בעצמכם.
מסעדה אסיאתית בהוד השרון המציעה תפריט מגוון. ניתן להזין עסקיות בימי חול עד השעה 17:00 בישיבה בסניף.
מסעדת שף אסייתית המקפידה על סושי מעולה, דגים, סלטים לצד מגון מנות אסייתיות
לטאיה חלל לא קטן, היכול להכיל כ-80 איש לפחות ומרחב נוסף בחוץ. תוכלו ליהנות ממטבח ייחודי בניצוחו של השף ירון שנבל, המשלב את המטבח האסיאתי יחד עם טכניקות בישול מתקדמות מניו יורק.