הוואנה פלוס הינו בר מסעדה הממוקם בחיפה לרגלי הגנים הבאיים. בתפריט של הוואנה פלוס ניתן למצוא מנות מיוחדות עם טעמים מעולם אחר... במנות הראשונות מנת פטריות ממולאות בגבינות,קרפצ'יו ועוד...במנות עיקריות מנות בשריות, לאהבי הבשר שבינינו, מעדן הוואנה:3 מדליוני פילה עם רטבים מיוחדים לפי טעם אישי. הכל תלוי בסגנון שעטף את היום, אם אנחנו באווירה איטלקית, מזרחית, הולכים בכיוון הים או שסתם משהו שבדיוק התחשק... בהוואנה פלוס מבטיחים לתת את מה שביכולתנו כדי שאתם תצאו מרוצים וכמובן תחזרו אלינו, מחויכים... ניתן לערוך אירועים בהוואנה פלוס. האירוע יכלול אוכל, שתייה, קינוח וקפה (לא יכלול הבאת תקליטן למקום).
מאמא מיה כבר מזמן ידועה כלא עוד מסעדה אלא מוסד קולינארי מוכר ואהוב באזור הצפון. סניף קריית חיים של מאמא מיה מספק ללקוחותיו חוויה איטלקית בלתי נשכחת, באווירה כפרית שקטה, ממש כמו בעיר טוסקנה שבאיטליה מאמא מיה מציעה תפריט עשיר ומגוון של פסטות בהכנה ביתית במגוון רטבים, סלטים מוקפצים ייחודיים, מבחר פיצות, בשרים ודגים, על פי מיטב המסורת האיטלקית. בצהריים ניתן ליהנות מארוחה עסקית איכותית ומשתלמת. המסעדה מציעה גם אירועים משפחתיים וימי הולדת. כמו כן החדר הפרטי במסעדה אידיאלי לכנסים, ומצגות עסקיות לעד 80 איש, החדר כולל גם מסך ומקרן.
הבר באחוזה מציע מטבח אוריינטלי מודרני בשיטות "ישנות" ובר אלכוהולי רחב. על פתיחת המקום אחראית קבוצת היזמות הקולינארית "סינטה בר". הקונספט הוא ברובו במתכונת של ישיבת בר בלתי מתחייבת. התפריט מציע מנות המשלבות בין ירקות העונה, בשר, דגים ופירות ים. במטבח יש שימוש במעשנת וגריל פחמים. בימי שישי ושבת, המקום פתוח במתכונת טברנה ים תיכונית בסגנון אפרטיף.
איזבלה בר הינה מסעדה איטלקית הממוקמת בלב מרכז הכרמל. התפריט של איזבלה בר מורכב ממבחר מטעמי המטבח האיטלקי במיטבו. אנטיפסטי עשיר ומגוון בתוספת לחם הבית, מבחר של פסטות ברטבים שונים וטעימים, פוקצ'ות עם ירקות קלויים וטפנד זיתים רוסטביף ריזוטו עשיר בטעמים - אורז כמו שרק האיטלקים ובאיזבלה בר יודעים ועוד. ניתן לערוך אירועים עד 220 איש.
מסעדת אל גאוצ'ו בחיפה הינה מסעדת בשר כשרה בהשגחת רבנות חיפה. מסעדת אל גאוצ'ו חיפה שעל הכרמל מגישה נתחי בשר מובחרים כבר למעלה מ-18 שנה ולא בכדי. בחירת הנתחים והשרות המיקצועי והאדיב הפכו את אל גאוצ'ו חיפה למוסד קולינרי בעיר הכרמל.
מסעדת אפטר דארק הנמצאת בחיפה, מציעה לכל לקוחותיה אוכל אמריקאי, גריל בר, בשרים ומאכלי ים. המקום מציע גם בשרים ודגים מעושנים. כמו כן מגוון של 24 סוגי בירה מהחבית.
מסעדת בסרביה, המעוצבת בסגנון רומני, מנוהלת על ידי נחום ואוה קיז'נר ומתמחה באוכל ביתי מובהק, עם מאכלים אותנטיים מבושלים וגריל רומני, הנעשה על ידי טבח מקצועי. תפריט המסעדה מאופיין באוכל מולדבי, רומני ואירופאי ומציע מנות ייחודיות למטבחים אלו. האווירה במקום אירופאית ונינוחה, וברקע מוזיקה נעימה ורומנטית. בסופי השבוע תוכלו להנות מלהקת הבית, "מולדובה", היוצרת אווירה שמחה וחגיגית בליווי תלבושות, תאורה ושירים בכל השפות. צוות המסעדה מקצועי ומיומן ועל כן השירות בבסרביה ביתי, אדיב וברמה גבוהה. בבסרביה מבצעים שירותי קייטרינג וניתן לערוך אירועים עד 65 איש במקום, בתאום מראש.
מסעדת ג'קו מאכלי ים כבר מזמן הפכה מוקד עלייה לרגל לכל מי שמגדיר עצמו כחובב דגים ופירות ים. אל קהל הלקוחות הוותיק, אשר מלווה את המסעדה כבר 40 שנה מצטרפים כל הזמן לקוחות חדשים. כל סועד שמגיע לג'קו מתקבל באהבה ומיד מוגשים לו עשרה סוגי סלטים ופרוסות עבות של לחם שחור של פעם. הצלחות הולכות ומתמלאות, וכולם מוזמנים לאכול בידיים. ג'קו מציעה מאכלים טריים כסלטים, דגים ופירות ים.
מסעדת דוזאן מציעה תפריט המשקף ריבוי תרבויות, ומאמינה שכשתרבות המזרח פוגשת את תרבות המערב, האוכל משובח. בתפריט המסעדה תמצאו מנות ראשונות לבנוניות כגון, קובה, סמבוסק, עלי גפן, לבנה ועוד. מנות שף בהשפעה צרפתית ואיטלקית בינהן, קורדון בלו ברוטב חרדל, אצבעות סינטה ממולאות גבינת עזים ופסטו ברוטב שום, ביף סטרוגונוף, צדפות ועוד.וכמובן – קינוחים מרתקים.
וניה ביסטרו מציעה תפריט אוכל שמבוסס על תוצרת מקומית ושואב השראה מהביסטרו הקלאסי-ים תיכוני.
ניחוחות הבשרים המשובחים אופפים את האוויר.... Meat, מסעדה רחבת ידיים, (בעלת 180 מקומות ישיבה לאירועים) נולדה מתשוקה לבשר מעולה ומציעה נתחי בשר משובחים המטופלים במקצוענות, מיושנים בחדר יישון מיוחד ונצלים בדיוק מרבי לנגד עיני הסועד על גריל פחמים הממוקם במרכז המסעדה.לאוהבי הבשר מצטרפים סועדים התרים אחר מנות מגוונות נוספות, בין השאר - פסטות, דגים מעושנים או אפויים ובגריל, מגוון סלטים , פירות ים וקינוחים כיד הדימיון. המסעדה ממוקמת בבית חיפאי ותיק אשר נבנה בשלהי המאה הקודמת במרכז הכרמל. בכניסה למסעדה עוברים דרך מקרר יישון שקוף, בו מוצגים לראווה נתחי הבשר המובחרים בתהליך היישון שלהם. החלל המרכזי בנוי סביב גריל ידיים ובר יינות מרשים, בהמשך מבואה המובילה לבקתה כפרית ייחודית המשרה תחושת ביקור בהרי האלפים המושלגים. במרכז הבקתה נוכח בעוצמתו עץ אקליפטוס בן 150 שנים ונעימות מוסיקה מלטפות את הסועדים ברוגע. לאורך הבקתה בר עץ עתיק המציע בילוי מגוון של שתייה אלכוהולית לצד מנות בשרים משובחים בשעות הערב והלילה.
הסליק הינו בר מסעדה הממוקם תחת הכרמל ההומה של חיפה. בסליק תוכלו ליהנות מתפריט אוכל משובח, שרקח השף שלומי נבון, הכולל מבחר בשרים, פירות ים, סלטים, כריכים, קינוחים ועוד. בסליק בר מקצועי בו עשרות סוגים של משקאות אלכוהולים. בין השאר ניתן למצוא במקום 56 סוג וויסקי, 14 סוגי בירה, ו 12 סוגי קוניאק. התפריט אף מכיל מבחר גדול מאד של סוגי גי'ן, רום, טקילה, ליקר, אפרטיף, דג'סטיף, וודקה, אניס, שמפניה, יינות לבנים ואדומים ויינות בוטיק.
מסעדה כפרית כשרה המזכירה באופייה וסגנונה בתי אוכל בפרובאנס של צרפת. מבנה עתיק עם חצר גדולה המיועדת לאירועים. תפריט כפרי חלבי המתמחה בדגים.