ניחוחות הבשרים המשובחים אופפים את האוויר.... Meat, מסעדה רחבת ידיים, (בעלת 180 מקומות ישיבה לאירועים) נולדה מתשוקה לבשר מעולה ומציעה נתחי בשר משובחים המטופלים במקצוענות, מיושנים בחדר יישון מיוחד ונצלים בדיוק מרבי לנגד עיני הסועד על גריל פחמים הממוקם במרכז המסעדה.לאוהבי הבשר מצטרפים סועדים התרים אחר מנות מגוונות נוספות, בין השאר - פסטות, דגים מעושנים או אפויים ובגריל, מגוון סלטים , פירות ים וקינוחים כיד הדימיון. המסעדה ממוקמת בבית חיפאי ותיק אשר נבנה בשלהי המאה הקודמת במרכז הכרמל. בכניסה למסעדה עוברים דרך מקרר יישון שקוף, בו מוצגים לראווה נתחי הבשר המובחרים בתהליך היישון שלהם. החלל המרכזי בנוי סביב גריל ידיים ובר יינות מרשים, בהמשך מבואה המובילה לבקתה כפרית ייחודית המשרה תחושת ביקור בהרי האלפים המושלגים. במרכז הבקתה נוכח בעוצמתו עץ אקליפטוס בן 150 שנים ונעימות מוסיקה מלטפות את הסועדים ברוגע. לאורך הבקתה בר עץ עתיק המציע בילוי מגוון של שתייה אלכוהולית לצד מנות בשרים משובחים בשעות הערב והלילה.