מגדלנה היא מסעדת שף המגישה מאכלים ערביים כגון: קובה צמחונית, קבב בעגבניות, עלי גפן, חריימה מושט מהכנרת ועוד. המסעדה ממוקמת בצומת מגדל, בין הר ארבל לנוף כינרת ומשרה אווירה רגועה.
מסעדת אביגיל פותחת שולחן ממוקמת במרכז המסחרי בכיכר הדר בסמוך לחניון מלון קיסר ומציעה תפריט אוכל ביתי בסגנון המטבח הטברייני שנבנה במשך שנים רבות. בתפריט המגוון ניתן למצוא מבחר מנות המשתנות מעונה לעונה בהתאם לחומרי הגלם הקיימים בשוק.
רשת אנגוס היא מקדש של בשר, גן עדן של קרניבורים. הבשר הוא בשר black angus שגדל בתנאים אופטימליים ומטופל באופן מוקפד. כשאתם מגיעים, אל תשכחו להזמין את נתח הטומהוק המפורסם שלנו
במסעדת XO בר בורגר באר שבע יש גם המבורגר מבשר טלה והמבורגר צמחוני. את ההמבורגר ניתן להזמין במידת עשייה לבחירה. כל ההמבורגרים מוגשים בלחמנייה טרייה וטעימה, בתוספת חסה, עגבניה, בצל ומלפפון חמוץ.
מסעדת המזרחית של צל תמר הממוקמת במתחם "מול כנרת" בצמח מציעה מגוון ענק ועשיר של סלטים טריים ובשרים הנצלים על גריל גדול לעיני הסועדים, לצד מנות נוספות מן המטבח המזרחי.
מסעדת ה"מקדש" היא מסעדת בשרים, עם לונה פארק של טכניקות וטעמים שמתאים לחובבי בשר הרפתקנים, לקרניבורים וגם לכאלו שלא. ה"מקדש" בניצוחו של לירן בלו, תגיש בשר בטכניקות משוכללות ומגוונות שיצליחו לשבות את תשומת ליבם ולעורר את בלוטות הטעם של הסועדים! עוד ניתן יהיה למצוא לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת שתוגש לשולחן ועליה ניתן יהיה לצרוב אישית את נתחי הבשר כך שכל קרניבור קובע את מידת העשייה, מאכלים בניחוח מעושן, וטכניקות מפתיעות נוספות!
ארוחות מכל הלב ב"חקוק בלב". התאמה לכל סוגי האירועים, תפריטים מגוונים.
במושב עזריאל בשרון פעמים בשבוע בימי שלישי וחמישי בחצר של TASTE FROM THE WEST - חוויה קרניבורית הכוללת מבחר של נתחים מן המעשנה הנפרסים במקום ומוגשים לצלחת שלכם. כל זה קורה בחצר ביתם של מלי ושחר, הראשונים והוותיקים בארץ המארחים בביתם ארוחות בשרים מעושנים כבר כמעט עשור מוזמנים לתפוס מקום..