התרנגול הכחול היא מסעדת שף איכותית וייחודית הממוקמת בצפון תל אביב בקניון G החדש (ליד מחלף ההלכה). בתרנגול הכחול תוכלו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון, ממבחר מנות מקוריות ובעיקר תזכרו את הביקור בה כחוויה קולינרית בלתי נשכחת.
טופולופומפו היא מסעדתו החדשה של השף אבי קונפורטי (צפרה, צ'ימיצ'נגה).
טייגר לילי הינה מסעדה המתמחה במטבח התאילנדי וממוקמת ברמת החייל בתל אביב.
יפו תל אביב הינה המסעדה החדשה של השף חיים כהן וד"ר אלי לנדאו בתל אביב. המסעדה מציעה אוכל איטלקי משובח במגוון מנות מרעננות של פירות ים ובשר מהמטבח האיטלקי.
סיטרה הינה מסעדת ביסטרו שף בעלת אווירה אירופאית אשר ממוקמת על חופי תל אביב. במסעדה תהנו ממטבח צרפתי ואיטלקי, מגוון טעמים ותבלינים אקזוטיים וים תיכוניים ושירות ברמה גבוהה. המסעדה מציעה תפריט המבטא את מגוון הטעמים המאפיינים אותה, כמו כן, וויזואליות המנות והריחות יחד עם הטעמים, עולים על המצטייר בדמיון.
קפה נואר הינו ביסטרו תל אביבי ותיק שהפך למוסד ידוע ואהוב. בין לקוחותיו של קפה נואר נמנים אנשי עסקים ותקשורת, אמנים וכאלו המעריכים אווירה ייחודית ואוכל טוב. בקפה נואר תוכלו ליהנות בכל שעות היום והלילה: לארוחת בוקר דשנה, לארוחת צהריים מלווה בפגישה עסקית ולארוחת ערב ודרינקים על הבר.
מסעדת שגב אקספרס הממוקמת ברמת החיל בתל אביב מציעה אוכל מוקפד של השף שגב משה. התפריט של שגב אקפסרס מותאם לאורח החיים המודרני והמהיר עם מגוון פסטות, פיצות ומנות עוף שמוכנות בטאבון, סלטים טריים ובריאים – וכל אלו מוגשים במהירות, בפרזנטציה מיוחדת ובמחירי אקספרס. את כל המנות של שגב אקספרס ניתן לאכול במסעדה המעוצבת או לקחת למשרד או הביתה.
שגב - מטבח טרי וססגוני
מסעדה שכולה אבוקדו - מנות ראשונות, עיקריות ואף קינוחים. התפריט מורכב משני תפריטים: תפריט ללא מוצרים מן החי ותפריט רגיל.
הדסון מציעה מטבח בינלאומי, המשלב תפריט בשרים ייחודי, שמסורת הטיפול בבשר ניכרת בו. התהליך מתחיל בבחירת פרות מבכירות שבשרן דומיננטי ומשוייש, יישון בתנאים אופטימאליים, ופרופורציית חיתוך וצלייה בשיטות ייחודיות. כל זה בנוסף לתפריט מגוון ויצירתי בו כל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב. ההתמחות שלנו בבשרים חסרת פשרות, נתחי הבשר שלנו מבקר "ישראלי" מובחר. הנתחים מטופלים על ידי הקצב שלנו ומיושנים לדרגת יישון אופטימאלית. היישון נעשה בשיטת יישון יבש ."Dry Aging" קצב התיישנות הנתחים אינו אחיד ולכן מידי יום מוצעים רק הבשרים שהגיעו לדרגת היישון המתאימה. בהתראה מראש ניתן להזמין נתחים מיוחדים. למסעדה חלל גדול וחלוקה לאזור לאונג' ואזור ישיבה מרכזי. תוכלו למצוא פינות אינטימיות על הספות או לבחור בשולחנות שבחלל המרווח. חווייה שונה תתקבל בישיבה בחצר (בקיץ) לצד בריכות המים שבכיכר המרכזית.
מסעדת הזקן והים הינה מסעדת דגים, פירות ים ובשרים יפואית מפורסמת, הממוקמת על גבעה קטנה ומשקיפה לנוף הים התיכון. הדגים המוגשים הינם דגים טריים. בנוסף, ידועים בטיבם הסלטים הנעשים במסעדה.
מסעדת ה"מקדש" היא מסעדת בשרים, עם לונה פארק של טכניקות וטעמים שמתאים לחובבי בשר הרפתקנים, לקרניבורים וגם לכאלו שלא. ה"מקדש" בניצוחו של לירן בלו, תגיש בשר בטכניקות משוכללות ומגוונות שיצליחו לשבות את תשומת ליבם ולעורר את בלוטות הטעם של הסועדים! עוד ניתן יהיה למצוא לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת שתוגש לשולחן ועליה ניתן יהיה לצרוב אישית את נתחי הבשר כך שכל קרניבור קובע את מידת העשייה, מאכלים בניחוח מעושן, וטכניקות מפתיעות נוספות!