מסעדת איטליאנו דה לה קוסטה, השוכנת על קו חוף בת גלים בחיפה, מזמינה ביום העצמאות, ליהנות ממנות ספיישל, פרי יצירתו של השף חמודי עוקלה, יום חמישי, 19 באפריל, 2018.
לכבוד יום העצמאות, רקח שף חמודי מנות על בסיס בשר טלה משובח, בניחוח ים תיכוני, עם שילובים של חומרי גלם מהמטבח הערבי והאיטלקי.
בין המנות:
נקניקיות טלה ובזיליקום, תבשיל כרוב ערבי צלוי, גרגירי חומוס, קרם חרדל וסלדה עגבניות
שיפוד טלה מטוסקנה- מוגש על קרם חומוס, עגבניות ערבה בגריל ובמיה קריספית
קבב טלה חמודי סטייל- ריזוטו פריקה, סלסה מעושנת, עולש בר, בצלים מקורמלים וטחינה גולמית
צלעות טלה דליית אל כרמל- תבשיל בורגול, גבינת מאירי, קרם חצילים, צנוברים וראטה בטאבון לאוהבי הבקר- אנטרקוט 400 גרם גרטן תפוחי אדם, פלפלת כמהין ופלפל ארבע עונות
ופלטת מזטים של חמודי ספיישל ליום העצמאות.
מסעדת איטליאנו דה לקוסטה, נפתחה לפני כשנה וחצי בחיפה, במרחק נגיעה מהים, כאשר בראשה עומד השף חמודי עוקלה, שהביא עמו משב רוח רענן לזירה הקולינרית של העיר חיפה. המסעדה ממוקמת בקומת גלריה, כאשר כל החזית צופה לים דרך חלונות ענק.
עוקלה הרכיב תפריט ים תיכוני, בהשראת המטבח הדרום איטלקי, המשלב בין חומרי גלם מהמטבח הערבי ממנו הגיע, לבין מנות איטלקיות קלאסיות, כאשר ניתן דגש על עיצוב המנות עם סגנון מוקפד, מרשים ומעורר תיאבון. במרכז המסעדה ממוקם מטבח הפתוח לעיני הסועדים, כך שניתן לצפות בתהליך הכנת המנות.
איטליאנו דה לה קוסטה
העלייה השניה 96, חיפה