מסעדת הדגים הוותיקה בנמל עין גב מזמינה לחגיגה של מטעמים חדשים מהתפריט החדש שיצר שף עוזי בן, הכולל מבחר מנות של דגים טריים בגריל פחמים ובתנור לצד תפריט בר קוקטיילים חדש. במסגרת פסטיבל "טעם כנרת" המתקיים זו השנה העשירית, באזור סובב כנרת, בחג החנוכה בין התאריכים 16 בדצמבר- 27 בדצמבר 2014. מדי יום ייהנו הסועדים מסופגניות ביתיות והדלקת נר חנוכה. בין המנות החדשות בתפריט: חציל עג'אמי על האש- מתובל בשמן זית, בזיליקום ושום מוגש עם טחינה ולחמנייה ביתית. אדום לבן- שיפודי פילה סלמון וגבינת חלומי בציפוי שומשום עם רוטב סויה, מלפפון ופלפלים קלויים. חריימה עין גב- מנת דג משתנה (פילה בורי/דרנה/סלמון/קציצות דג) ברוטב עגבניות אוריינטלי עם לימון פרסי, כוסברה וגרגירי חומוס, מוגש עם מיני פרנה במחבת. ברבוניה צ'יפס- פילה ברבוניה מטוגן מוגש על מצע רוטב צ'רמלה ועלי ארוגולה. בין הגלים- מיקס דגים, בורי, סרדיני הכינרת ופילה אמנון. פסטה סלמון ופטריות- עם נתחי סלמון, שמנת, פטריות ושמיר. עוד בין מנות המסעדה: קרפצ'יו סלמון מתובל בשמן זית, בלסמי עם נגיעות מייפל, מלח ים ועלי בייבי בליווי קרוסטיני, שווארמה דג על טחינה, סרדינים מהכינרת, סלט חסה אייסברג, בורי שלם מטוגן קל, עם עשבי תיבול וצלוי על גריל פחמים ועוד. במסעדה גם מנות ילדים- מנה בריאה עשירה באומגה 3- במבינו סול- שניצל סלמון נורווגי מוגש עם צ'יפס או תפוח אדמה/בטטה אפוי, מנת "פיש אנד צ'יפס", ועוד. תפריט בר המסעדה החדש יציע מבחר משקאות אלכוהוליים, יינות ותפריט קוקטיילים עשיר, ביניהם: קפרינייה, וויסקי-סאוור, דאקירי תות, פיג'-סאוור, קבנה ברנקה, מידורי-סאוור ועוד. מסעדת הדגים נמצאת לחופה המזרחי של ימת הכנרת, ממש על קו המים, וצופה להרים סביב, אל נוף הגליל ומורדות העיר טבריה. המסעדה מאופיינת באווירה קסומה ושלווה כשברקע רחש הגלים, לסועדים אפשרות לצפות בדייגים המנוסים של עין גב חוזרים עם שללם בספינות המצוידות ברשתות דייג גדולות כשברקע רחש הגלים.
הדגים - עין גבנמל עין גב, עין גב
קישורים:הדגים - עין גב