מלון אמריקן קולוני יערוך סעודות גורמה מהודרות בערב חג המולד ובערב הסילבסטר
בין מנות הארוחות: צדפות טריות בויניגרט לימון יחד עם אצות ואקאמה וקציפת מלפפון, סרטנים עשירים, מרק שומר ובייקון, ברווז בבישול איטי ברוטב תפוזים, כוכב אניס וטימין לצד בורגול חם עם ערמונים מזוגגים ובטטות ברוטב יין אדום וחמוציות; העלות: 400- 800 ₪ לסועד
עם עיצומה של תקופת החגים הנוצרית יערוך מלון אמריקן קולוני סעודות חג מהודרות בערב חג המולד ובערב השנה האזרחית החדשה. שף המלון, דיויד סידס, הרכיב לכבוד סעודות החג תפריט המשלב מנות גורמה עם מנות חג מסורתיות. לאחר ארוחת חג ההודיה המוצלחת ביום חמישי האחרון, מעריכים במלון כי כל המקומות לארוחות חג המולד והסילבסטר יוזמנו מראש.
ארוחת חג המולד שתתקיים ב 24 לדצמבר תכלול תפריט השואב השראה מן המאכלים המסורתיים של עונת החגים החורפית בעלות של 400 ₪ לסועד. בתפריט: פירה ארטישוק, אפונה ירוקה וקוויאר סלמון (פתיחה), סלמון צרוב עם טארט בייקון לצד בצלצלי פנינה סגולים מקורמלים עם קרם פטריות (שנייה), מרק סלרי עם צדפות ופטריות כמהין שחורות (שלישית), ברווז בבישול איטי ברוטב תפוזים, כוכב אניס וטימין לצד בורגול חם עם תאנים מיובשות ומשמש צנוברים ומלית קשיו, גזר מזוגג וערמונים יחד עם פירה בטטה עם רוטב יין אדום וחמוציות (רביעית), פודינג חג המולד ופודינג קוניאק ולפתן פירות יער (קינוח).
ארוחת הסילבסטר, ערב השנה החדשה, שתתקיים בערב ה- 13 31.12 תכלול צדפות טריות בוויניגרט לימון יחד עם אצות ואקאמה וקציפת מלפפון (פתיחה), סרטנים עשירים ומרק שומר (שנייה), פילה פורל מעושן עם ליים וג'ינג'ר לצד צדפות עם שמיר, פירה תפוחים ורוטב צדפות (שלישית), פילה בקר ממולא בכבד אווז, פירה ערמונים ופטריות יער עם פטריות כמהין ובצלצלי שרלוט ביין אדום, ערמונים מקורמלים וקונפי עגבניות (רביעית), סימפוניית שוקולד, קרם בוואריה אלה קפה, טרפל שוקולד כהה, גרנד מרנייה וקרם שמנת תפוזים. עלות לסועד: 800 ₪.
לרגל בוא החורף הירושלמי פתח מלון אמריקן קולוני את מסעדת 'ואל בראסרי' ובר ה'מרתף' המפורסם עם תפריטים חורפיים, במקביל להשקת התפריט החדש של ארוחת הבראנץ' המפורסמת של המלון בימי שבת בצהריים.
אמריקן קולוני
לואי וינסנט 1, ירושלים