מסעדת תשבי בזיכרון יעקב משיקה תפריט חדש בניצוחו של השף הצעיר (רק בן 27) והיצירתי עידו שגב. שגב החל לעבוד ביקב תשבי בגיל 16, שם גילה את אהבתו לקולינריה, בהמשך למד בקורדון בלו , עשה התמחות אצל השף אלן דוקאס בפריז, עבד ב"רפאל" ובמטבחו של רפי כהן וחזר לנהל את מסעדת תשבי. התפריט החדש כולל מגוון מנות ראשונות ועיקריות, המצטרפות למנות הדגל האהובות של המסעדה: סנט מור מתובלת- ברוסקטת לחם מחמצת עם חציל, זוקיני, גבינת סנט מור, עגבניות קונפי וויניגרט סלק- 42 ₪ טרטר דניס- על מצע גספצ'ו עגבניות תמר- 54 ₪ פילה סלמון- בקרסט עשבי תיבול על אורז פרא- 107 ₪ חצ'פורי- מאפה פתוח עם ירקות קלויים, גבינת מוצרלה, גבינת המאירי, טונה מעושנת וביצת עין- 58 ₪ סלט אנדיב- עלי אנדיב, עגבניות שרי, פרי העונה, אספרגוס, ביצה רכה, קולפניות פרמזן ווינגרייט שאלוט- 58 ₪ סלט פנצנלה- עגבניות, בצל סגול, זיתים, עלי רוקט, בייבי מוצרלה בליווי ויניגרט שמן זית ובלסמי מוגש עם ברוסקטות קלויות- 53 ₪
יקב תשבי כשרהמייסדים 33, זכרון יעקב
קישורים:יקב תשבי