כשמזג האוויר מצטנן, כולנו מחפשים מנות מנחמות, שיעשו לנו חם בלב ומתוק על הנשמה.
השף גיא פרץ גאה להציג: מנות עיקריות מתקתקות, במסעדת אנדיב שבמתחם מלון ווסט באשדוד.
המסעדה, הממוקמת בחזית מלון הבוטיק, לחוף ימה של אשדוד, מציגה תפריט מלהיב, של מטבח ים תיכוני עילי.
בין המנות המתקתקות:
דואט מתוק - בטטות פריכות ופטריות פורטובלו, עם צ'ילי מתוק, סילאן, שום קונפי, תימין ושומשום קלוי - 42 ש'.
פסטייה מרוקאית - רול פריך במלית פרגית, אגוזים, שקדים וצימוקים, בניחוח קינמון וג'ינג'ר, על ריבת השף - 48 ש'.
כבד אווז צלוי - מונח על בקלאווה פיסטוק, בעיטור זרעי כוסברה קלויים, שבבי קקאו ובלסמי מצומצם - 85 ש'.
סלמון בקראסט פיצוחים מקורמל - נתח סלמון טרי, צרוב, בקרסט שום-פיצוחים מתקתק, על קרם שורשים ורוטב אסייתי חריף - 92 ש'.
אנדיב כשר
הטיילת 21, מלון ווסט, אשדוד