לאחר שיפוצים בביסטרו נועה, ועיצוב מחודש בסגנון אקלקטי עם ריהוט מיוחד שנאסף ממבחר פינות חמד בארץ ובעולם, התפנה השף ניר צוק גם ליצור תפריט צהריים-ערב חדש למסעדה. התפריט החדש כולל היצע רחב של מנות במגוון גדלים. מירקות טריים מהשוק, עד לבשרים, דגים ופירות ים מהנמל, פסטות תוצרת בית, לחם שנאפה במקום, וגם - תפריט טבעוני. המנות בתפריט צהריים-ערב החדש: ירקות מהשוק - חציל כבוש על לבנה ביתית (31 ₪), גבינת בושה צרפתית על אמולסיה של עגבניות (38 ₪), ירקות קטנים ממולאים (35/70 ₪), סלטי ירקות במגוון סגנונות (38-48 ₪), שקשוקה (48 ₪). בשרים - קרפצ'יו בקר עם חמוצים (46 ₪), פטה עוף ואווז עם צנימים (44 ₪), סלט עוף יפואי בתיבול עלי גפן (28/45 ₪), קבב מג'הול (30/65 ₪), עוף ממולא אורז וזיתים "משק ארצי" (56 ₪), סייף טלה בושה פיקנטי (62 ₪), פלאנק צרוב מפולפל על תבשיל ירוקים ושמנת (68 ₪). דגים ופירות ים מהנמל - מקרל כבוש (25 ₪), סלמון מעושן-נצחי (26/54 ₪), אנשובים פציחים (40/75 ₪), קלמארי סגול בנוסח מדריד (44/86 ₪), שרימפס ביין לבן וניוקי פריך (45/96 ₪), פילה בורי צרוב ברוטב לימונים (68 ₪), פילה סלמון ברוטב עלי תאנה (92 ₪). פסטות תוצרת בית - ניוקי פטריות (55 ₪), רביולי טחינה (58 ₪), רביולי ארטישוק ירושלמי (58 ₪), פסטה עם ראגו של בשרים (56 ₪), פסטה שרימפס (78 ₪). טבעוני - פסטה אלי אוליו טופו צ'ילי ירוקים ושום (58 ₪), טופו גזרים ושום על אורז לבן (55 ₪), ריזוטו ים תיכוני (32/58 ₪), תבשיל עדשים שחורות (26/49 ₪), פסטה שמנת עגבניות וזיתי קלמטה (36/56 ₪), פסטה שמנת קשיו ופטריות (55 ₪). עוד בתפריט - פוקצ'ה חמה/לחם מחמצת תוצרת בית עם מתבלים וחמאה (14 ₪), טחינה ירוקה (20 ₪), חומוס יפואי (20 ₪).
נועה ביסטרוהצורפים 14, כניסה מרח' יפת 30, יפו, תל אביב
קישורים:נועה ביסטרו