מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > פסטיבל האוכל החקלאי מהשדה לצלחת

פסטיבל האוכל החקלאי מהשדה לצלחת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בסוף השבוע הקרוב (29-31/05) ובזה שאחריו יתקיים בצפון הנגב פסטיבל האוכל החקלאי מהשדה לצלחת. השף תומר ליבנה, המוכר לקהל הסועדים ממסעדת 'סרגוס' ומרשת השף-בורגר 'וולפנייטס' שבבעלותו, יירד דרומה לבשל ארוחה חד פעמית ביחד עם אביו, השף נחמיה ליבנה, במסעדה הכפרית שפתוחה בבית המשפחה במושב עין הבשור. כל העסק מאוד משפחתי וחם- הארוחה תתקיים בבית המשפחה, שהופך בכל ערב למסעדה המכילה עד 50 איש. האב, נחמיה, היה הבעלים והשף של מסעדת 'מאחורי הקלעים' בתאטרון ירושלים עד שמכר את המסעדה והתחיל לבשל במטבח ביתו, לתיירים, למקומיים וגם לכבוד הנשיא שמעון פרס שביקר אצלו לאחרונה. תומר יגיע לבשל את הבשרים ואת המנות העיקריות. האחות הבכורה, גלי, קונדיטורית מוכשרת, תכין את הקינוחים של הארוחה, ונירה, האם, תהיה המארחת. חווית גורמה כפרית.

לכבוד הפסטיבל הרכיבה המשפחה ארוחת 'מהשדה לצלחת' מלאה: בראשונות יש פטה כבד, סלט גורגונזולה, פטריות מוקפצות, חציל קלוי בטחינה. בעיקריות נתחי קצבים, אוכף טלה, פילה בקר, סטייק סלמון, רביולי תרד עם פרמז'ן ועוד. הארוחה כולה תתבסס על התוצרת החקלאית הטריה ביותר שגדלה בחממות ובשדות של חקלאי האזור והיא כוללת מנות ראשונות, עיקרית, שתיה קרה, שתיה חמה וקינוח. עלות לאדם 160 ₪.

כדאי להזמין מראש בטלפון 052-8284152. פרטים נוספים באתר הפסטיבל www.habsor.co.il