שף יואב בר, בעלי מיזם CHEF TO GO, מציע תפריט איכותי, חלבי ומיוחד לחג השבועות, הכולל: סלטים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, תוספות ואת עוגת הגבינה המפורסמת של השף.
בין המנות העיקריות גם מנת הדגל של השף - ניוקי כמהין עם פטריות ושמנת.
הסלטים המוצעים (25 ₪ למנה אישית ו-85 ₪ למנת שרינג): ירקות קיץ חתוכים עם גבינת ריקוטה וויניגרט; סלט קינואה עם עדשים, דלעת, חמוציות ושקדים; וחציל שרוף עם עגבניות קונפי, גבינת פטה וסלסת עשבי תיבול.
המנות הראשונות המוצעות בתפריט (35 ₪ למנה אישית/5 יחידות קיש ו-135 ₪ למנת שרינג/18 יחידות קיש): קיש פטריות, קיש גבינות, קיש תירס, בטטות אפויות בדבש ולימון, וכרובית אפויה בטחינה.
מבחר המנות העיקריות כולל (45 ₪ למנה אישית ו-175 ₪ למנת שרינג): פילה סלמון אפוי בבצק עלים ופסטו; פילה מוסר ים עם עגבניות, ארטישוק, זיתי קלמטה ושום; טורטליני ירקות שורש עם עגבניות מעושנות, חצילים שרופים ושום; וניוקי כמהין עם פטריות ושמנת.
התוספות מהן ניתן ליהנות הינן (75 ₪ ל-1 ק"ג) פירה, ושעועית ירוקה מוקפצת עם ג'ינג'ר, סויה ושומשום.
לקינוח תוצע עוגת גבינת העזים המפורסמת של השף בתוספת טוויל וג'ל לימון (30 ₪ למנה).
מנת שרינג מומלצת לכ- 4 סועדים.
מינימום הזמנה: 400 ₪. מחיר משלוח עד הבית 45 ₪.
איזורי חלוקה תל אביב, השרון והסביבה.
למידע נוסף והזמנות: 03-6036666, 050-8117788