מסעדת טריולה האיטלקית, משיקה תפריט חורף חדש עם מנות העושות שימוש בחומרי גלם עונתיים טריים, פסטות עבודת יד, פיצות מהטאבון ועיקריות מיוחדות.
בין המנות הראשונות בתפריט:
מרק ארטישוק ירושלמי- עם שמנת כמהין וערמונים מוגש עם קרוטונים ושבבי עירית- 42 ₪
כרובית טרטופו- פרחי כרובית במחבת לוהטת מהטאבון ברוטב איולי כמהין ופרמזן עם שבבי עירית- 38 ₪
ברוסקטה אנשובי- 4 ברוסקטות עם גבינת שמנת, פילה אנשובי, פלפל קלוי, בצל סגול ועירית-32 ₪
פריטו מיסטו- מיקס של שרימפס וקלמרי מטוגנים בסלט של לבבות חסה, אורוגולה, סלק, שקדים ובצל סגול ברוטב וינגרט בלסמיקו- 57 ₪
פסטות טריות בעבודות יד כגון:
פפרדלה כרישה ואווז- נתחי עוף ואווז בשמן זית, כרישה פורטובלו, יין לבן, פטרוזיליה ובלסמי מצומצם- 66 ₪
רגטוני סלק- שום, סלק, שמפיניון, פיסטוקים, יין לבן, שמנת ופטרוזיליה - 53 ₪ (ניתן להזמין עם עוף-61 ₪ או שרימפס- 65 ₪)
רביולי אספרגוס- רביולי עיזים עם אפונה, אספרגוס, חמאה, שום, יין לבן, עירית וקולפני פרמזן- 59 ₪
ניוקי טריולה- ניוקי ב-4 צבעים, רוטב שמנת, פרמזן, סנט מור, גאודה ופרג- 54 ₪
מנות עיקריות מיוחדות כגון:
סקלופיני- חזה עוף צרוב על הגריל עם רוטב לבחירה (ברבקיו/ עשבי תיבול/ בלסמי/ סילאן) מוגש עם סלט אישי ותוספת חמה- 54 ₪
נקניקיות איריות עבודת יד המוגשות עם צ'יפס וחרדל דיז'ון- 58 ₪
שרימפס לוהט- שרימפס ברוטב חמאה, יין לבן, שום, אספרגוס, ממרח עגבניות מיובשות ופטרוזיליה. מוגש עם פוקאצ'ינה- 72 ₪
סטייק אנטריקוט- נתח אנגוס מיושן 250 גרם, מוגש עם סלט אישי ותוספת חמה- 109 ₪
טריולה
שחם 14, פתח תקווה