מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > טעימות של סתיו במטבח בית וקיט

טעימות של סתיו במטבח בית וקיט


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
כבר שנים שמסעדת 'בית וקיט' ידועה בזכות הבראנץ' המפנק שמוגש לאורחי המקום ולמטיילים באיזור. במסעדה שנמצאת בקיבוץ לוחמי הגטאות מקפידים להשתמש בחומרי גלם הטריים ביותר מתוצרת הגליל וכך נרקחות מעל 50 (!) מנות וסלטים בכל בוקר, טרי טרי. דינה ניוטון קדוש השפית החדשה שהצטרפה למטבח בקיץ האחרון, הפליאה שוב במנות יצירתיות לארוחות הבוקר העשירות של ימי האסיף ובהן סלקים ממולאים בקינואה ועשבי תיבול ברוטב רימונים, שושני פילאס בגבינה, שקשוקות במגוון צירופים, גלילות עלי חוביזה בבורגול, כיסי סלק ממולאים בגבינת עיזים, גראטן לפת וירקות שורש, כרובית חרדלית, צלעות שומר ביין לבן, קונפי עגבניות ועוד.

ארוחת הבוקר שמתארכת כמעט עד לשמש של צהריים מתחדשת גם במרקים מירקות טריים שמגיעים היישר מן השדה ובהם מרק כרישה ותפוחי אדמה, מרק ירקות שורש בניחוח אורנים, מרק חוביזה, מרק קרם דלעת ערמונים, מרק פלפלים וטרגון. ליד כל השפע מוגשות מספר עוגות ומיני מתוקים שנאפים במקום, פירות טריים, טארטים פריכים ובמיוחד לסתיו - מלבי חם במרקחת עלי ורדים תוצרת בית. הבראנץ' כולל שתיה חמה תה וחליטות שונות ללא הגבלה.

בית וקייט
, לוחמי הגטאות