מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תפריט סתיו ב"מרקו" - מטבח איטלקי

תפריט סתיו ב"מרקו" - מטבח איטלקי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
"מרקו" (גורדון 39 ת"א), משיק תפריט סתיו עונתי.
המסעדה השוכנת בקומת הקרקע של מלון "דיזינגוף סוויטס" (בבעלות משקיעים איטלקים), מציעה מטבח איטלקי אותנטי. השף גבי פנחסוב הרכיב תפריט המשלב חומרי גלם מקומיים טריים וחומרי גלם עיליים המיובאים מאיטליה, לצד פסטות עבודת יד המוכנות במקום.

בתפריט הסתיו של מרקו:
מנות ראשונות כגון: פרמיג'נה די מלנזנה- חציל אפוי ברוטב עגבניות, פרמג'ינו ומוצרלה בופאלו – 39 ₪, ארטישוק בנוסח יהודי- שלושה ארטישוקים שלמים מטוגנים, פרמיג'נו ורוקט-45 ₪, פולו- עלים ירוקים, רצועות עוף, עגבניות שרי, פטריות טריות ובצל סגול בוינגרט חרדל- 49 ₪, פריטו מיסטו- מיקס דגי ים קטנים טריים, שרימפס וקלמארי מטוגנים- 56 ₪,ועוד.

מבחר פיצות כגון: קלבריה- רוטב עגבניות איטלקי, מוצרלה טרייה, צלפים, זיתי קלמטה, אנשובי וצ'ילי- 45 ₪, מלנזנה- רוטב עגבניות איטלקי, מוצרלה טרייה, פטריות טריות, בצל סגול ופטרוזיליה- 49 ₪, קפריצ'וזה- רוטב עגבניות איטלקי, מוצרלה טרייה, פטריות טריות, זיתים, ארטישוק, נקניק איטלקי וביצה רכה- 52 ₪ ועוד.

פסטות כגון: ספגטי ארטישוק- פסטה טרייה בעבודת יד, ארטישוק איטלקי, עגבניות שרי, שום וזיתי קלמטה- 59 ₪, ספגטי קון פשה- פסטה טרייה עבודת יד, מוסר ים, עגבניות מיובשות, שום צ'ילי ופטרוזיליה-62 ₪, טורטליני פגאטו בתוצרת עצמית-במילוי ראגו כבדי עוף ובצל מקורמל מוגש ברוטב חמאת מרווה ופטריות-65 ₪, פפרדלה די ראגו- פסטה טרייה רחבה בעבודת יד עם תבשיל בשר וירקות שורש בבישול ארוך- 65 ₪, קנלוני די ויטלו בתוצרת עצמית- במילוי בשר לחי עגל בבישול ארוך מוגש ברוטב עגבניות ומוצרלה בופאלו- 69 ₪ ועוד.

ספיישלים המוגשים עם תוספות לבחירה (ירוקים בשמן זית, תפו"א בסגנון איטלקי, צ'יפס, סלט ירוק או פירה) כגון: סקלופיני מילנזה- נתח שייטל דק בציפוי פירורי לחם מוגש עם פרמג'ינו ואיולי- 79 ₪, דג (משתנה) אפוי בתנור עם עשבי תיבול ושמן זית- 106 ₪, פילטו די פולו-פרגית ברוזמרין, טימין, שמן זית ושום-75 ₪ ועוד.