פסטיבל האוכל 'הרצליה אוכל על המים'- יארח ב- 3-4 ביולי את מיטב המסעדות של הרצליה בחוף אכדיה דרום.
הפסטיבל בהפקת עיריית הרצליה והחברה העירונית לפיתוח התיירות בעיר.
בפסטיבל האוכל 'הרצליה אוכל על המים' יתארחו מיטב המסעדות ובתי המלון בחוף. מנות ספישל ותבשילים נבחרים מתפריטי הקיץ של המסעדות ימכרו ב- 25-35 ₪ למנה. בפסטיבל, יהיו דוכנים של: קינוחי גורמה, בירות בוטיק, אוכל המותאם לילדים וכו' .
במקביל למתחם המסעדות יוקם גם מתחם לכל המשפחה שיציע תעסוקה ופעילויות לילדים כגון- סדנאות יצירה מפסטה.
בין המשתתפים:
מסעדות- וויט הול, עד העצם, אל גאוצ'ו (כשר), ברבון סטריט, ריבר ועוד. מלונות הרצליה (כשר) - דן אכדיה- דוכן של פירות העונה, דניאל- מסעדת שיזן ועוד דוכני מזון: תפו"א אפוי ברטבים, דים סאם, נקניקייה על מקל, גלידה בעבודת יד- 'קרמה פרסקה', ברד מבסיס פירות טבעיים- 'ברברו', קרפים ועוד.
דוגמאות למנות שיוצעו למכירה (35 - 25 ₪ למנה): פאיה פירות ים, ספריבס (צלעות), המבורגר מיוחד, כדורי עוף בבצק בטמפורה, פילה עוף קריספי, נודלס שבעת הפלאים, צ'זה ועוד.
יהונתן יסעור, ראש עיריית הרצליה: "אנו שמחים להעניק לתושבי הרצליה ולמבקרים בעיר עוד אופציה מרעננת לבילוי קייצי. הרצליה הפכה בשנים האחרונות למוקד תיירותי הן בזכות רצועת החוף והפארקים והם בזכות ההיצע הגדול של מקומות בילוי ותכני תרבות"
יריב פישר, יו"ר החברה העירונית לפיתוח התיירות בהרצליה: "אנשים רוצים לאכול במסעדות איכותיות ובמחיר סביר. אם הולכים ביום רגיל למסעדה איכותית משלמים למעלה מ- 120 ₪ לאדם ובפסטיבל הם ישלמו כ- 35 ₪ למנה! לאחר מחשבה ועבודה רבה הבאנו לפסטיבל מגוון רחב של טעמים כדי, שכולם כולל הילדים יוכלו ליהנות. אני ממליץ להגיע על 'בטן ריקה', להצטייד במחצלת וליהנות מאוכל משובח, בריזה מהים וממוזיקה נעימה"
פרטים עדכניים בדף הפייסבוק 'מרינה הרצליה' ובאתר החברה העירונית לפיתוח התיירות בהרצליה www.herzliya-marina.co.il
הכניסה חופשית, הפסטיבל פתוח ב- 3-4 ליולי החל מהשעה:18:00 בחוף אכדיה דרום בהרצליה