מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > הקונדיטורים המובילים בארץ מציגים: מחוות של אהבה משוקולד

הקונדיטורים המובילים בארץ מציגים: מחוות של אהבה משוקולד


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
לכבוד חג האהבה, ולנטיינס, שוקולד ולרונה קיבץ את השוקולטיירים והקונדיטורים הטובים בארץ, ואלה יצרו קולקציה של מחוות משוקולד לאהבה, כולן עשויות שוקולד ולרונה, שיימכרו במהלך שבוע החג, החל מיום ראשון, ה- 10 בפברואר ועד שבת ה- 16 בפברואר.

ולהלן פירוט המשתתפים, המחוות השוקולדיות, והמקומות בהם ניתן לרכוש אותן:
הקונדיטור מיקי שמו ייצר "מפצח האגוזים", מנה אישית בצורת לב עשוי שכבות של שוקולד – קראנצ' אגוזי לוז, קרם שוקולד חלב ג'יבארה ולייט מוס של שוקולד חלב ג'יבארה (19-26 ₪ בהתאם לגודל, יימכר בחנויות מיקי שמו).

איקה שוקולטרי, יצרה "השראות קטנות" בשיתוף עם אשת הלייפסטייל, ליזי סלומון. קופסת קונספט יפיפייה, ובה מגוון פרלינים שבסיסם השראות אהבה (89 ₪, IKA Chocolate, רח׳ יד חרוצים, תל אביב).

ב"ליה שוקולד" ניתן יהיה לרכוש מארז פרלינים בצורת לב, משוקולד מריר ולרונה 70% במילוי חלבה, מוס שוקולד ג'אנדוייה, דולצ׳ה ומלח גס, קרם ברולה ושבבי קרמל ,דובדבני אמרנה, נוגט לוז ופרלינה (99 ₪), ועוגות טראפל במילוי מוס שוקולד ואיריש קרים עם כדורי טראפל אייריש קרים; עוגת מוס פיסטוק ומיני טראפל פיסטוק ועוגת מוס נוגט עם מיני טראפל רושה (39 ₪ לעוגה).

אסף בן משה, הקונדיטור של מסעדת השף ביקב תשבי, יציג לשבוע האהבה: "משחק של תותים בשמנת" - שטרויזל אגוזי לוז, קרם שוקולד לבן עם וניל, קרם שוקולד לבן עם תות שדה, מרשמלו תות, קולי תות וקישוטי שוקולד לבן לבביים. (מסעדת תשבי באזור תעשיה צפוני בנימינה, כביש 652. 32 שקלים).

איתי אלמוג, הקונדיטור של רשת R2M, יצר קינוח ייחודי בהשראת הוולנטיינז, טארט דולצ'ה ותותים. מורכב מתחתית שטרויזל פיסטוק פריכה, קרמו (גנאש רך משוקולד) ומעליו תותים טריים. איתי בחר בקינוח מפנק שמשלב בין שוקולד עשיר ותותים טריים. (דליקטסן, יהודה הלוי 79-81 וחנות הבייקרי, יד חרוצים 13, בייקרי אבן גבירול 72, תל אביב).

אורה שביט, הקונדיטורית והשוקולטיירית, תציג לבבות קטנים ובתוכם שכבת מרציפן + pate de fruit מצופים שוקולד מריר. בנוסף, חצי תות עשויים מרציפן, ממולאים בגנאש פטל ושוקולד איוואר- מצופים שוקולד מריר. (מצפה הימים, בייקרי 29 אחד העם 29, נונה שוקולד בירושלים).

ערן שוורצברד, שף קונדיטור (הופיע במאסטר שף עם קינוח ה- "אטלס" שלו) - יצר את "לב שבור", מורכב משוקולד לבן 35%, מחית תות/פטל, ליקר פטל, נוגט, קראנץ' ותותים טריים (בעליה של חברה המתמחה בייעוץ ,הדרכה, ואירועי בוטיק בתחום המתוקים).

אלי טראב, השוקולטייר והבעלים של קרדינל, יצר קולקציית לבבות לוולנטיינז משוקולד לבן בצבעים: כתום, ורוד, צהוב במילויים מגוונים: פטל, תפוז דם, פסיפלורה. (מחיר ליחידה: .4.5 ₪, מארז של 6 לבבות – 30 ₪, בחנות "קרדינל" ברחוב אבן גבירול 60 בתל אביב).