השף אסי איטח למסעדת ספגטים ירושלים הכין תפריטי חורף חדשים, הכוללים מגוון סוגי פסטות בשלל רטבים, מנות ראשונות, פיצות, בשרים, דגים ופירות ים.
בין המנות:
• פיצה פונגי 48 ₪ - רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, פטריות שמפניון, אורגנו, זיתי קלמנטה ושום קונפי.
• פיצה גמביטי (פיקנטי) 56 ₪ - רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, צ'ילי, שרימפס, ועלי רוקט.
• פטוצ'יני פולו רוסו 51 ₪ - שמן זית, שום, חזה עוף צרוב, רוטב עגבניות, אורגנו ובזילוקום.
• לזניה חצילים וריקוטה 58 ₪ - חצילים, ריקוטה, פרמז'ן ופטריות ברוטב רוזה ובזיליקום. מוגש בליווי סלט ירוק קטן.
• קארנה דה וינו רוסו 68 ₪ - בשר בקר בבישול ארוך, ירקות שורש, עלי דפנה, אפונה, שזיפים, יין אדום וציר בקר. מוגש עם תוספת.
ספגטים מציעה גם תפריט עשיר של יינות ואלכוהול וגם מנות עסקיות ב-55 ₪ ו-69 ₪.
ספגטים ירושלים
הלל 35, בית המהנדס ליד בית גירון, ירושלים