מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תפריט חורף חדש למסעדת וינו סוקה

תפריט חורף חדש למסעדת וינו סוקה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מסעדת השף הכשרה "וינו סוקה" בהרצליה פיתוח מציגה תפריט חורף חדש ועשיר, הכולל מגוון רחב של נתחי בשר בשלל וריאציות, לצד שימוש בירקות העונה המשמשים כמרכיב תיבולי המעשיר את הטעם.

בין המנות הראשונות: פטה כבד אווז ברוטב ברנדי וטימין, תאנים מקורמלות ביין אדום ופיסטוקים קלויים, שמוגש לצד סלט עלים וקרוסטיני (72), או מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם ירקות שורש ופטריות שיטאקי, מוגש עם קרוסטיני אליולי (58).

בין המנות העיקריות: בייבי צלעות טלה בקראסט של עשבי תיבול לצד קרם תפוח אדמה ועלי מנגולד בציר טלה (182), או קונסומה בצקניות פורצ'יני, מוגשת בקדרת ירקות חורף (109).

הקינוחים בתפריט כוללים, בין היתר: טובלרון פרלין בלגי שמוגש לצד וודקה תפוזי דם (52) או מקרון אישי אשר מונח על בסיס פטיסייר שוקולד וקוקוס, ומלווה בפירות העונה וגנאש שוקולד תפוז (48).