מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ספר חדש של נתן דונביץ'


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
"מקיוסק גזוז עד מסעדת שף - מאה שנות אוכל בתל אביב" הוא ספרו החדש של העיתונאי נתן דונביץ' שראה אור בהוצאת אחוזת בית ומתאר את התפתחות עולם האוכל הישראלי.

הספר המשעשע שפונה אל החושים עוסק בשווקים, מסעדות, יזמים, מרכזים מסחריים, טרנדים והרפתקאות של שפים שהפכו לכוכבי תקשורת, ולצדם – אירועים היסטוריים כמו תקופת הצנע, ימי הפיגועים והתפתחות הטלוויזיה.

הספר מלווה בתצלומים תקופתיים ובפרק אחרון מאת הסופר רוני דונביץ', בנו של המחבר, שמספק הסתכלות עתידית על האוכל שיוגש בארץ.

זהו ספרו השמיני של נתן דונביץ', אינטלקטואל ונהנתן, ומי שהיה עורכו הראשון של מוסף סוף השבוע של "הארץ", ובעל טור קבוע על הנעשה בתל אביב.

הספר יוצע למכירה בחנויות החל מחודש ספטמבר.