מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > חורף במלון ענבל ירושלים

חורף במלון ענבל ירושלים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
השף הראשי של מלון מלון ענבל ירושלים, שף מוטי בוחבוט, מכין במיוחד עבור ימי החורף הקרים, תפריטים מגוונים הכוללים מטעמים המותאמים במיוחד לחודשי הקור הירושלמי, וביניהם מגוון עצום של מרקים מקוריים אשר יחממו את אורחי המלון במקביל לקבלת הנאה קולינארית מושלמת בעלת ריחות וטעמים שניתן למצוא רק באותנטיות הירושלמית אותה מציע המלון.

שף מוטי בוחבוט מציע לאורחים מנות מסורתיות הנותנת הרגשה ביתית ומחממת, כגון צלע טלה ברוטב יין אדום, ריזוטו פטריות , מח עצם מונח על מצע ברוסקטה בעיטור עגבניית שרי קלויה ופלח לפת טרי, או פילה דג ברמונדי צרוב במעטה קשקשי תפוח אדמה ברוטב זעפרן וקוקוס , קרם בטטה, לצד מנות המגלמות בתוכן טעמים בניחוח בינלאומי, שמזכירות לאורחים עם כל טעימה את התענוג בשהייה המפנקת במלון ענבל גם בחודשי החורף.

לצד אלו שף מוטי בוחבוט הכין מנות חדשניות ומתוחכמות כגון מרק בטטה בארומת מנגו.
כל המנות מוגשות בעיצוב חדשני ומסוגנן, המעניק טוויסט ועניין למנות, להנאת אורחי המלון שמגיעים מדי שנה על מנת לחפש פינה חמימה במלון ענבל בחודשי החורף הקרים.

סופיה כשר
ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים