מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > כדאי להיות אושפיזין במלון ענבל בירושלים

כדאי להיות אושפיזין במלון ענבל בירושלים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
12/10/2011
יום רביעי
ארוחת ערב חג סוכות
מנה ראשונה:
מעדן גפילטע - פיש ממולא + רולדה על מצע קרפציו גזר בליווי חזרת וטרטר סלמון בתחמיץ דבש
או
פילה דג ברמונדי במעטה קשקשי תפוח אדמה בעשבי תיבול מונח על מצע קרם ארטישוק לימוני בליווי תלתלי סלק אדום ושמן זית
או
כדורי מוס כבדי עוף בציפוי פאנקו מתובל מונחים על פלחי תפוחי עץ מקורמלים בעיטור תלתלי בצל ירוק.
****
מרק:
מרק צח "קונסומה" במילוי רצועות ירקות וכופתאות עוף בשקדים ועירית.
או
מרק קרם ארטישוק בעיטור שמן זית ירוק וערמונים
****
עיקרית
קדירת עגל חלב "אוסובוקו" בירקות שורש מונח על מצע ריזוטו פיטריות וגבעול כרפס מוברק.
או
דואט צלעות טלה וכתף טלה ברוטב יין אדום וגרגרי רימונים, תפוח אדמה סופריטו וגבעול כרפס מוברק.
או
פרגית במילוי פירות יבשים ומוס עוף בפיסטוק בשיפוד קינמון ברוטב דבש ונענע, ריזוטו אורז פיטריות וזעפרן, גבעול כרפס מוברק.
צימחוני
ראשונה- שק פילו במילוי כרישה ופיטריות מוקפצות ברוטב עגבניות בעיטור תלתלי סלק אדום מטוגנים
עיקרית- קיש בצל וארטישוק כדורי אורז מצופים , סופריטו תפוח אדמה וזר ירקות העונה.
סלט:
עליי חסה בחיתוך דק , מיקס נבטי ירקות גרגרי רימון ואגוזי פיקאן מסוכרים.
קינוח:
"שטרוייזל" שיזפים "הולנדר" ,אספרסו שוקולד חמה ,וסורבה גויאבות בעיטור טויל חומת ירושלים
קפה / תה
צלחת עינוגי השף

13/10/2011
יום חמישי
ארוחת חג סוכות
צהרים
מזנון סלטים:
מבחר 6 סוגי סלטים מורכבים
מבחר 6 סוגי סלט בר + רטבים
מבחר ירקות אנטי פסטי
מבחר סלטים מזרחיים
פלטות גפילטע-פיש+ חזרת
פלטות בשרים ודגים לראווה
2 סוגי מנות פתיח חמות { במחבתות }
מנות ראשונות אישיות בכוסות וצלחות
מבחר לחמים לחמניות ופיתות מתובלות
מרק :
מרק ירקות מחיטי במילוי קרוטונים
+
מרק ברוקולי מוקרם במילוי כרישה וגרעיני דלעת קלויים.
עיקרית
פילה דג סלמון על מצע כרישה ויין אדום במשרה אסייתי.
עוף בנוסח הסרט הכחול {קורדון בלו} מצופה מונח על מצע ירקות מוקפצים
אספרגוס במעטפת לשון מאודה ברוטב ארטישוק וסלרי לימוני.
מדליון סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום
טורטיות במילוי ברווז מעושן
תפוח אדמה ובטטה אנא ברוטב ל"יונז"
אורז + מיקס תבלינים חמוציות ושקדים.
שעועית ירוקה + עגבניות שרי בשמן סומסום ושקדים
טריו פלפלים בשום דבש וגרגרי רימון מוקפץ
עמדת ילדים:
נקניקיות במעטה בצק עלים
שניצלונים מצופים
ספגטי ברוטב עגבניות
עמדת השף:
"ספאר ריבס"
גלנטין עוף ממולא באורז מוס עוף ומבחר פיצוחים
עלי מנגולד במילוי בשר
מפרום תפוח אדמה במילוי אורז ובשר
תבשיל גונדי
חורש זבזי
אורז לבן
קינוח
מזנון קינוחים עשיר + פירות טריים , גלידות ותוספות
קנאפה חם
עוגת סולת חמה

13/10/2011
יום חמישי
ארוחת חג סוכות
ערב הגשה

מנות ראשונות :
מעדן גפילטע- פיש מונח על מצע ספיראלת מלפפונים טריים בעיטור חזרת
או
פאסטייה במילוי נתחוני עוף קינמון וצימוקים על מצע קונפי בצלצלי שאלוט
או
ספיראלת קרפצ'יו דג טונה בליווי סלט קוביות בטטה במייפל ואגוזים בעיטור תפרחת עלי תה
****
מרק:
מרק צח במילוי ירקות "סלסטין" וכופתאות עוף בשקדים ועירית
או
מרק "וישי סוואז" במילוי כרישה ותפוח אדמה + ברוסקטה ושמן ירוק
****
עיקרית:
מדליון כתף עגל ביין אדום בליווי ירקות שורש קלויים וקרם חצילים מעושנים
או
דואט קונפי שוק ברווז ונתח סטייק אנטריקוט ברוטב טבעי, בליווי ירקות שורש וקרם חצילים מעושנים.
או
עופיון צעיר במילוי אורז ומבחר פיצוחים על מצע ירקות שורש קלויים .
****
סלט
סלט ארבע העונות בתחמיץ הדרים ודבש
****
קינוח
"אסתרהייזי" חלבה בליווי סיגר פירות יער חם באבקת סוכר וסורבה טרגון בעיטור שוקולד בלגי, מחית תפוחי עץ.