שף מסעדת ליליות, נעם דקרס, משיק תפריט קיץ חדש עשיר בחומרי גלם מובחרים -.
ביניהם סינטה מעגלות צעירות, טלה מוכלא מגידול מקומי, פטריות מלך היער, חומרי הסמכה טבעיים ללא גלוטן ועוד.
בין המנות החדשות:
* כתף טלה מגידול מקומי בבישול איטי עם שעועית רחבה, לדר פלפלים ולימון קונפי.
* צלעות טלה מגידול מקומי עם פול ירוק, לביבת תפוח אדמה ולדר עגבניות.
* סינטה שמנה עם אנדיב, אספרגוס, רוטב סצ'ואן ופירה אפונת גינה.
במהלך חודש השקת התפריט, החל מה-23 ביוני, תוגש במסעדה ארוחת טעימות חוויתית במיוחד שתאפשר לסועדים להתרשם ממגוון מנות המסעדה החדשות. תפריט הטעימות יכלול 6-7 מנות.
תוכלו למצוא בתפריט:
רביולי של פטריות בציר אספרגוס ומלך היער צלוי
סלמון טרי עם מרקחת מלפפון ומלון, סויה, בצל ירוק ועשבי תיבול
קרפצ'יו סינטה עם אספרגוס, ויניגרט פלפל שחור וצנוניות כבושה
אגס "דחוס" עם חזה אווז פריך, סירופ ממיץ ענבים ובזיליקום ועוד.
המחיר 230 ₪ לסועד.
ליליות כשר
דפנה 2, תל אביב