מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טרה אוליבו 2011


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
היום, יום רביעי, 18 במאי, בשעה 15:30, יתקבצו במלון ענבל בירושלים מרשת לרום, השפים המובילים של ישראל, לסדנת טעימת שמן זית כתית - אקסקלוסיבית לשפים בלבד.

סדנא מקצועית זו להערכה חושית של מיטב שמני זית ישראלים בדרגת כתית מעולה, תונחה ע"י צוות השופטים הבכיר של TERRAOLIVO 2011– מומחים בינלאומיים בטעימה סנסורית של שמן זית, אשר שופטים בתחרויות בכל העולם. בסדנא ילמדו השפים לטעום ולהעריך שמני זית, איך מבחינים בין שמן זית אחד למשנהו, וכן יחוו טעימה סנסורית של שמן זית.

התחרות שמן הזית הבין לאומית תיערך זו השנה השנייה בתאריכים 15-18 במאי במלון ענבל שבירושלים.

מאירועי התחרות: שופטים מכל העולם שישפטו בשלושה ימי שיפוט, סדנאות בישול בשמן זית, סדנה מקצועית של טעימת שמן זית וארוחת גאלה מפוארת, שעליה יהיו אמונים השפים מיקי שמו ומוטי בוחבוט והסופרת הגסטרונומית פיליס גלזר.

הרווחים מארוחת הגאלה ייתרמו לעמותת 'הבית של סוזן' שפועלת לשיקום בני נוער בסיכון באמצעות יצירה של כלי אמנות ותכשיטים.

חיים גן, איש הענבים, מהיזמים והמפיקים של התחרות, מוסיף כי התחרות מסייעת לקידום תחום שמן הזית בארץ, מעוררת הדים בעולם וממקמת את ישראל כמובילה עולמית בתחום.