"ארוחת פסח ממטבחו של בני סיידא"
בסדנא: מרק קרם ירקות וכדורי בשר בשמן בזיליקום, אוסובוקו בירקות שורש ביין אדום, שוקי עוף בג'ינג'ר יין אדום וערמונים, ארטישוק ממולא בשר על תבשיל פול ואפונה ברוטב לימון, ירקות מקורמלים בתנור עם תימין ושמן זית, דואט לשני אגסים עם סורבה פסיפלורה.
סניף ת"א – יום ד' 6.4.11 בין השעות 17:00-20:00
סניף ביל"ו – יום ה' 7.4.11 בין השעות 17:00-20:00
בנוסף, בני סיידא מגיע לסניפים לייעץ ללקוחות, לעזור בבחירת תפריט החג, לחלק מתכונים וגם לחתום על ספריו שנמכרים בספייסס
סניף ת"א – יום ו' 8.4 בין השעות 11:00-13:30
סניף ביל"ו – יום שבת 9.4 בין השעות 11:00-13:30
סניף סביון יהוד – יום א' 10.4 בין השעות 10:30-13:00
במהלך השבוע בו יבקר בני סיידא בסניפים יימכרו כל ספריו וקופסאות המתכונים שלו ב- 20% הנחה
סניף תל אביב - קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף תל-אביב 03-6475555
סניף ביל"ו - מתחם ביל"ו סנטר, קריית עקרון 08-9455223
סניף יהוד סביון- רח' אלטלף 1, אזור תעשייה יהוד 03-6326320
ספייסס
ביל''ו סנטר, מתחם ביל''ו, קרית עקרון