השף יואב בלימן יארח את חבריו השף מאיר אדוני והשף יאיר פיינברג לשיתוף פעולה פורה ויצירתי.
השפים, הידועים כל אחד במטבחו האיכותי והייחודי, בתשוקה הקולינרית ובאהבה לשילובים יצירתיים, נפגשו ויצרו יחדיו תפריטים חד פעמיים שאסור לפספס.
השף יאיר פיינברג , שף מסעדת שה יוז'ין במלון הבוטיק במצפה רמון, שמשיק בימים אלו את בית פיינברג – סטודיו לחדשנות קולינרית, יגיע ל"פרידה קאלו" ב- 28 למרץ ויחבור ליואב בלימן. יחד יגישו תפריט מרגש שמשלב בין המטבחים של השניים.
תפריט הארוחה:
קוקטייל הבית – מתאבן
צומח
קרפצ'יו משולש של ירקות וגבינות
ים
קרפצ'יו בורי כבוש על בורגול כרובית ואגוזים
שרימפס צרוב בערק אשכוליות אדומות ונענע
מוסר מושלם על אפונים ירוקים ושמן זית
בשר
נתח קצבים על קרם דלורית וחלפניו
קוביית אסאדו מקורמל בגזר ודבש
קינוחים
מוס לימון בקדאיף עם צ'טני פירות
ממתק שוקולד וגלידת DULCE DE LECHE
320 ₪ לזוג
השף מאיר אדוני ממסעדת "כתית" יגיע ליצירה המשותפת עם השף יואב בלימן במסעדת "פרידה קאלו" בתאריך ה-4 לאפריל, ויחד עם השף יואב בלימן יציעו לסועדים תפריט מהנה ויוצא דופן-
תפריט פתוח לבחירה:
טום יאם- מרק תאילאנדי עם סרטנים מולים וקניידלעך
שקשוקת מוח
קלמארי חצר
פולנטה טריה, כבדי טבע עוף ופטריות חורש
נתח קצבים, תבשיל שעועית לבנה, תרד בלאדי וחלמון נא
סביצ'ה בורי, עגבניות קיץ, מוצרלה באפאלו, לחם אבוד, קצף יוגורט ובזיליקום
ומבחר קינוחים - תפריט הקינוחים שיגיש השף מאיר אדוני במסעדת פרידה קאלו נמצא בעשיה בימים אלו ויושלם בימים הקרובים.
מחיר כל המנות 69 ₪
קינוחים- 39 ₪