מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אביב 2010 בשילה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מסעדת שילה משיקה קולקציית דגים נאים לאביב, לצד ירקות, במחירים של 48-64 ₪:
• טרטר דג ים בחומץ אורז, סלרי ושומשום לבן, מוגש על תמצית גזר טבעית.
• טרטר דג ים עטוף בסלק עם שמן פיסטוק ונענע.
• טרטר דג ים בשמן אגוזים וחאמון מסאן סבאסטיאן.
• קפרזה של דייגים – מוצרלה באפלו, אנשובי ספרדי, שום מוחמץ, שמן זית ועגבניות.
• קרפצ'יו שרימפס קריסטל עם זרעי עגבניות, כוסברה, שום מוחמץ ופלפל חריף.
• קרפצ'יו דג ים עם ארטישוק ויוגורט באפולו.
• סטייק טרטר בחומץ עגבניות, ביצת שליו עלומה וחרדל תירוש ענבים.
• רול מלפפון, דג ים וצלפים עם גבינת סנט מור, צנונית ושומר.

בנוסף, "חצי חצי"- מנות זוגיות מיוחדות:
• מחבת זוגית של דגים ופירות ים עם בייקון, יין אדום וציר ים יבשה- 248 ₪.
• מחבת זוגית של דגים ופירות ים בתיבול מזרחי (חריף)- 248 ₪.
• אמצע פילה של פרה שמנה בציר פטריות עם מח עצם- 255 ₪.
• נתח קצבים סינטה ופילה בקר עם ירקות מזוגגים- 268 ₪.

שילה
בן יהודה 182, תל אביב
03-5221224